oczywiście! gdy kilka lat temu miałam problemy z zajściem w ciążę, to lekarz z medicover powiedział mi, że oni mają odgórny zakaz leczenia/ diagnozowania niepłodności i żebym sobie poszła do kliniki in vitroTo jest raczej kwestia odgórnie narzuconych zasad przez placówkęma tyle i tyle na pacjenta i koniec
![]()
reklama
Blanca86
Fanka BB :)
Dzień dobry Dziewczyny
słuchajcie mam pytanie czy macie też takie dziwne uczucie jakby z Was coś wyciekało a na wkładce nic nie ma? Ewentualnie po prostu jakos tak mokrzej ?
Ja to czuje kilka razy w ciągu dnia i nocy, wcześniej tego nie miałam… czy to może być związane z krwiakiem?
Carmen_87
Mojego choopa jak poprosiłam o pomoc w zaniesieniu prania do pralki to wsadził je do suszarkiTaki mąż to skarb, nawet przed pralką obronimój to myśli ze pralka gryziehaha
G
guest-1677526072
Gość
to superOo no zdarza się różnie to bywa, oby ta była najlaskawsza
Samopoczucie ok stresuje się lotem w sensie dziećmi się stresuje
A samopoczucie normalne jak i bez ciąży
Objawów też brak. Dobrze że miałam USG to wiem że jestem w ciąży
Nie stresuj się będzie dobrze , a długi lot macie ?
Renjja
Ja tak miałam ale faktycznie miałam biały śluz ale to przez luteinę. A nic kompletnie nie masz ?Dzień dobry Dziewczynysłuchajcie mam pytanie czy macie też takie dziwne uczucie jakby z Was coś wyciekało a na wkładce nic nie ma? Ewentualnie po prostu jakos tak mokrzej ?
Ja to czuje kilka razy w ciągu dnia i nocy, wcześniej tego nie miałam… czy to może być związane z krwiakiem?
marsi89
Dzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
Carolina123
witaj, ściskamDzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
Blanca86
Tulam, bardzo mi przykro i wiem jak to boliDzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
tak mi przykroDzień dobry dziewczyny, ja się witam smutna wiadomością. Dziś w nocy po 13 latach odszedl nasz pies. Czuję ulgę bo odszedł w sowim w domu, w swoim łóżku, koło nas. Nie mieliśmy serca dać go do uśpienia. Męczył się już wczoraj bardzo, na rękach mąż go znosił na dwor. W nocy też się kręcił i nagle taka cisza. I wiecie w ogóle wczoraj tak się modliłam żeby nie cierpiał i odszedł w domu. Także jest smutek ale i ulga że stało się to przy nas.
reklama
Carmen_87
A ja właśnie poruszałam wątek wakacji w ciąży, czy można na nie jechać podczas zwolnienia lekarskiego? Czy bierzesz urlop w pracy? A może masz jeszcze jakąś inną sytuację życiową.Damy radeszerokie długie sukienki i ukryje się zbędne kilogramy
mnie czekają wakacje za granicą z 9 latkiem, także basen będzie codzienną rutyną a tam będzie gorzej ukryć Kochane ciałko
![]()