Wtrącę się z odpowiedzią, bo też o to pytałam i z tego, co pamiętam to @Bibi80 ma to zlecane standardowo przez lekarkę (bez przesiewowych).Z jakiego powodu robiłaś biopsję kosmówki ?
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wtrącę się z odpowiedzią, bo też o to pytałam i z tego, co pamiętam to @Bibi80 ma to zlecane standardowo przez lekarkę (bez przesiewowych).Z jakiego powodu robiłaś biopsję kosmówki ?
mnie dziś słodkie nie kreci , choć zjadłam 3 milkyway ale te cukiereczki a teraz wpieprzam tost za tostemZarazilam mnie tą zachcianka![]()
![]()
Rozumiemmy wiemy o córeczce, ale jeszcze mam spore opory przed kupowaniem. Na razie wielką przyjemność sprawia mi oglądanie ciuszków, ale na tym kończę. Po 20-23 tyg chyba powoli zacznę myśleć o wyprawce.
Na razie co miesiąc odkładamy kasę z przeznaczeniem na dzieciaczka![]()
HejCzy jest tu ktoś z Krakowa? Chciałam się dowiedzieć gdzie robicie usg 1-go trymestru i do którego lekarza z medicover można się udać.
Ja też nie mogę się doczekać, zwłaszcza że to pierwsze dziecko i musimy wszystko kupić od a do zJak ja wam dziewczyny już po niektórym zazdroszczę że już wiecie kogo macie w brzuszkuwiadomo że za moment też się tego dowiem ale już swojemu powiedziałam wczoraj że bardzo chciałabym wpaść już w szał zakupów
wszystko jest takie śliczne dla maluszków
![]()
Jest promocja w diagnostykę i kosztuje 1990 złSanco to badanie pod kątem chorób genetycznych. Coś jak amiopunkcja tylko to jest test z krwi. Wyklucza np ZD itp. Tez będę go robić. Niestety w Pl kosztuje prawie 3 k![]()
nie wiem nic więcej od wczoraj. dostałam odpowiedź, że do jutra będzie, no i czekam@Hol-inka masz jakieś wieści co z tym wątkiem prywatnym czy nadal czekasz ?
dokładnie, ja za ten całogenomowy płaciłam równo 2000zł.Jest promocja w diagnostykę i kosztuje 1990 zł