Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi niestety nie pomaga nic a próbowałam już chyba wszystkiego. Imbiru rano jedzenie krakersów słonych paluszków dosłownie wszystkiego.chyba jedynym rozwiązaniem jest przeczekanie, w końcu kiedyś musi to minąćale wiem co czujesz niestety… mi nie pomaga nic i codziennie modlę się żeby już minęło
jeju tak !Czy wy tez tak macie, ze czujecie ze musicie siku, ale jak już idziecie to nic?zwariuje
![]()
jeny zwariować mozna! Przed wyjściem z domu miałam wrażenie ze się posikam i chyba 10 razy byłam i nicjeju tak !
Chyba zaczyna macica uciskać pęcherz![]()
a miętowe cukierki ?No mi niestety nie pomaga nic a próbowałam już chyba wszystkiego. Imbiru rano jedzenie krakersów słonych paluszków dosłownie wszystkiego.Po prostu jestem tym już zmęczona.
to samojeny zwariować mozna! Przed wyjściem z domu miałam wrażenie ze się posikam i chyba 10 razy byłam i nic![]()
Też mi się tak zdarza od paru dni, w ogóle ten mój maluch rośnie jakoś do wewnątrzCzy wy tez tak macie, ze czujecie ze musicie siku, ale jak już idziecie to nic?zwariuje
![]()
Ja nie, ale jak mi się zachce siku to już jest amen.Czy wy tez tak macie, ze czujecie ze musicie siku, ale jak już idziecie to nic?zwariuje
![]()