reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba
U mnie 2 strona tez juz lepiej, ale myślę ze juz po prostu bylam spokojniejsza, a przy 1 to jednak zesrana na maxa 😅

reklama
Obserwuje na ig taka panią psychiatrę i ona bardzo usilnie wszystkim tłumaczy że ona jest PSYCHIATRKĄ i nawet jak występuje w programach śniadaniowych w tv to zwraca uwagę by tak ją podpisywać. Trochę to mało poważnie dla mnie brzmi PSYCHIATRKA ale może się nie znam. Koleżanka mi opowiadała jak dostała zjebke w szkole bo mówiła do kogoś "że dyrektorka coś tam wymaga" a ona (dyrektorka) jej zwróciła uwagę że nie "dyrektorka" Tylko "Pani Dyrektor" 😁 Także są osoby które walczą o żeńskie formy zawodow a inne się na to obrażą 😉

Jutro sobie sikne na test bo dziś ostatni dzień biorę dupka. Nic nie będzie z tego cyklu bo zamiast owulacji urosła torbiel na 4.5 cm ale co to za cykl jak nie ma testowania? Mam tylko pinka o czułości 25ml więc mi go nie szkoda 🤣

Miałam dziś mega zapierd*l i dopiero teraz mam czas podpisywać a nadrabiałam w ciągu dnia 😊
A mówił Ci, że Clo w takiej dawce się powinno brać na czczo? Najlepiej pół godziny przed pierwszym posiłkiem?
Podobno lepiej się wchłania i działa.
Ej, mi nikt tego nie powiedział! Pierwsze słyszę i nie brałam wcale na czczo, ale i tak ładnie urósł :) Ale będę wiedzieć na przyszłość!
ja to widzę penisami z którego wystrzeliły plemniki xD ...
To tak jak ja 😂
No właśnie to mam na myśli, jak mówię, że w kłótni zmienia się we wroga. Że nagle jakby chciał mnie skrzywdzić. I to poczucie miałam od samego początku, od pierwszej kłótni.
U nas jest podobnie, bardzo to ciężkie i wręcz niezrozumiałe.
To u mnie znów doświadczenia z dzieciństwa nie pozwalają mi się o takie rzeczy grzać, pół życia bałam się pokroić ogórka, bo zle kroję a jak się coś stłukło albo rozlało to już w ogóle koniec świata. Obiecałam sobie, ze nigdy nie przyczepie się o takie pierdy i ostatnio jak stary mi nożykiem do tapet porysował cały stół 🙈🙈🙈 to powiedziałam tylko, ze dobrze, ze palca nie uciął i kupimy obrus. Ale kosztowało mnie to mnóstwo rozmów z samą sobą i ciężkiej pracy, łatwo jest wpaść w sidła emocjonalnego myślenia.
Ale wy dziewczyny byłyście mądre w tych wpisach! Do tego podziwiam przezwyciężenie i złamanie pewnych schematów, bo bardzo łatwo jest powielić to co się wyniosło z domu.
Ja przeglądałam z ciekawości wątek ciężarnych i czułam, że to nie jest miejsce dla mnie. Gdybym zaszła w ciążę, to razem ze zdjęciem dwóch kresek wstawiłabym tutaj podanie, żebyście pozwoliły mi zostać (ofc z uwzględnieniem, żeby nie pisać o ciąży)
Też ostatnio zostałam jedną nogą, nie potrafiłam się całkiem wynieść, ciągle czytałam na bieżąco tylko mniej się odzywałam. Może czułam że wrócę i chciałam wiedzieć co się dzieje :)
Ja robie tylko w lato i to tez nie zawsze. Lubie swoje naturalne
Ja też tylko w lato i to najczęściej na długi urlop, nie odczuwam potrzeby,a i hybrydy nienawidzę ściągać
Idę się kąpać, a co do pazow to na nogach mi się troszkę zmył lakier, ale jebne druga warstwę bo mi się nie chce ani zmywać, ani piłować, ani od nowa malować xD
Siema siostro! 😃 Robię czasem tak samo 😂
Jasne, ze tak- będę informować 😘
Ja nie mam żadnego problemu ani ze wzrostem pęcherzyków, ani z ich pęknięciem, a mimo wszystko lekarz zdecydował się na „podkręcenie” tematu.
Zobaczymy z jakim skutkiem ;)
Ja też nie mam z tym problemów a też dostałam, ostatnio się udało, a teraz póki co test negatywny.
Teraz proszę duzo pisać:D mam pedi :D sorry @Mmiiaa sorry :D
Zobacz załącznik 1407685
Proszę, oto dlonie :D i tak, wiem, ze moj maly paznokiec jest wielkości wskazujacego przecietnej kobiety :D mam ogromną płytkę:D
Super! Piękny kolor, zwłaszcza że podobny wczoraj w rossku kupiłam. Ogólnie kupiłam 3, więc chyba teraz muszę pomalować 😁
U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba
Ja miałam tylko jedną usuwaną z powodu stanu zapalnego, więc znieczulenie po godzinie gdzieś zaczęło puszczać, wzięłam jeden Nimesil i później 1g Pyralginy i starczyło :) A ta ósemka była całkiem pod dziąsłem, więc musiałam mieć nacinane dziąsło żeby się do niej dostać, robił mi chirurg szczękowy.

Ufff nadrobiłam 🙂

My się zebrałyśmy w dziale, łącznie z szefowa, w naszym pokoju aby porozmawiać o kupach i sikach. Doszłyśmy do następujących konkluzji:
1. Jak się oddaje mocz do badań, to trzeba wybrać środkowy sik
2. Nie można zrobić kupy bez siku, ale siku bez kupy tak
3. Kobieta może oddawać mocz porcjami. W sensie sik, może zrobić przerwę, zacisnąć cipke, a potem oddać kolejny sik, a facet jak leje to nie może przestać. W dodatku oni leją jak wielbłądy, 3 razy dłużej niż kobiety
Facet tez może tylko zazwyczaj w dupie mają swoje mięśnie dna miednicy i taki tego efekt :p

Do tego okazało się jeszcze ze bede brac udzial w jakims nowym projekcie, jeszcze nie znam szczegolow ale zapowiada sie super i bedzie to szansa na rozwoj. Jest jednak ale 😁 pewnie bede miec zmienione stanowisko wiec zresetuje mi sie srednia do ewentualnego l4 a mialam ladne premie🙄 i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ale w życiu, przynajmniej moim zawsze tak jest xD
Jeśli nie zmieniasz etatu to średnia do L4 zostaje jak była :)

Miałam dziś mega zapierd*l i dopiero teraz mam czas podpisywać a nadrabiałam w ciągu dnia 😊

Ej, mi nikt tego nie powiedział! Pierwsze słyszę i nie brałam wcale na czczo, ale i tak ładnie urósł :) Ale będę wiedzieć na przyszłość!

To tak jak ja 😂

U nas jest podobnie, bardzo to ciężkie i wręcz niezrozumiałe.

Ale wy dziewczyny byłyście mądre w tych wpisach! Do tego podziwiam przezwyciężenie i złamanie pewnych schematów, bo bardzo łatwo jest powielić to co się wyniosło z domu.

Też ostatnio zostałam jedną nogą, nie potrafiłam się całkiem wynieść, ciągle czytałam na bieżąco tylko mniej się odzywałam. Może czułam że wrócę i chciałam wiedzieć co się dzieje :)

Ja też tylko w lato i to najczęściej na długi urlop, nie odczuwam potrzeby,a i hybrydy nienawidzę ściągać

Siema siostro! 😃 Robię czasem tak samo 😂

Ja też nie mam z tym problemów a też dostałam, ostatnio się udało, a teraz póki co test negatywny.

Super! Piękny kolor, zwłaszcza że podobny wczoraj w rossku kupiłam. Ogólnie kupiłam 3, więc chyba teraz muszę pomalować 😁

Ja miałam tylko jedną usuwaną z powodu stanu zapalnego, więc znieczulenie po godzinie gdzieś zaczęło puszczać, wzięłam jeden Nimesil i później 1g Pyralginy i starczyło :) A ta ósemka była całkiem pod dziąsłem, więc musiałam mieć nacinane dziąsło żeby się do niej dostać, robił mi chirurg szczękowy.

Ufff nadrobiłam 🙂
No to tamta co takie dolegliwości dawała była wyznieta i to serio była jakaś masakra. Nie wiem czy suchy zębodoł czy co ale potrzebowałam dwóch tygodni żeby do siebie dojść ;)

reklama
@pluto_nova jest zajęta hodowaniem fasoliny 😁
😂 Wczoraj miałam akurat dużo roboty o raczej o tym nie myślałam 😂 W końcu mam proga (wstawili wynik o 00:07) wynosi 23,60
Dzisiaj zrobię ostatni przyrost, więcej chyba nie robię bo zwariuję 🤯 Czytałam Was wczoraj od czasu do czasu, ale takie dyskusje się odbywały, że chciałam się odezwać, ale musiałabym napisać długie wywody, a na to nie miałam czasu 😂 Ale witam się z Wami po seksie z rana 😛

Do góry