Mmiiaa
Fanka BB :)
Dokładnie xD ale juz na oddziale to same aniołyno jakby nie zrobili jakiegos problemu to nie byliby sobą....![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie xD ale juz na oddziale to same aniołyno jakby nie zrobili jakiegos problemu to nie byliby sobą....![]()
to super ze nie musiałas sie jeszcze dodatkowo stresować opieka..Dokładnie xD ale juz na oddziale to same aniołypani polozna przy wkladaniu cewnika trzymala mnie za reke i uspokajała
![]()
A czemu?Hej, to ja zmieniłam login!
Tamten był jakiś przypadkowy, zainspirowany jakąś przypadkową piosenką, która mi wskoczyła w autoodtwarzanie. To miał być login na raz, nie sądziłam, że zostanę na dłużej niż jeden wieczór. No ale zostałam i poprzedni login mnie denerwował.A czemu?![]()
Ale ze jakTamten był jakiś przypadkowy, zainspirowany jakąś przypadkową piosenką, która mi wskoczyła w autoodtwarzanie. To miał być login na raz, nie sądziłam, że zostanę na dłużej niż jeden wieczór. No ale zostałam i poprzedni login mnie denerwował.
Aktualny login jest związany z moim imieniem, taka mała podpowiedź![]()
Jestem w hotelu Creta Star z biurem TUI. Ogólnie kontakt z biurem taki se, ale hotel polecam. Jak cos moge napisac wiecej jak ktoś chce@LadyCaro a gdzie Ty jesteś na tej Krecie? Podrzucisz jakiś hotel, biuro podróży?
Mam! Irena?Tamten był jakiś przypadkowy, zainspirowany jakąś przypadkową piosenką, która mi wskoczyła w autoodtwarzanie. To miał być login na raz, nie sądziłam, że zostanę na dłużej niż jeden wieczór. No ale zostałam i poprzedni login mnie denerwował.
Aktualny login jest związany z moim imieniem, taka mała podpowiedź![]()