Anis28
Fanka BB :)
Ja nie robiłam badań, przy dawce 0,4 nie udawało się donosić ciąży, przy 0,6 donosiłam.a po czym się stwierdza czy jest dawka odpowiednia?
Ja spr co miesiąc inr i aptt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Ja nie robiłam badań, przy dawce 0,4 nie udawało się donosić ciąży, przy 0,6 donosiłam.a po czym się stwierdza czy jest dawka odpowiednia?
Ja spr co miesiąc inr i aptt.
Ja mam 3 letnia córeczkę i jej powiedziałam już ze mama ma w brzuszku dzidziusia, ucieszyła się i codziennie całuje mi brzuszek i głaszcze go, mam nadzieje ze nie będzie zazdrosna jak się urodziWydaje mi się że to tez kwestia charakteru czy się dzieciaki dogadają czy nie. Do pewnego wieku będzie ciężko, ale w dorosłym już życiu ta różnica się zaciera i myślę że wtedy się docenia, że ma się rodzeństwo mimo ze dużo starsze czy młodsze.
Która jeszcze będzie miała dzieciaczki z dużą różnica wieku? Powiedziałyście już że będzie nowy członek rodziny? My ustaliliśmy, że powiemy córce po badaniach prenatalnych, czyli za tydzień![]()
Tak mowil lekarz i zakazał i kazał brać acard. Ja się nie znam, robię co mi mówią i ufam, że będzie dobrzeale ze jak ? Ze względu że masz krwiaka masz nie robić zastrzyków?
A jak duży był?Aha . Ile lekarzy tyle teorii :-) najważniejsze żebyś leżała i odpoczywała . Mi się wchłonął i nie było śladu . Zobaczymy teraz jak pójdę po 3 tygodniach co tam słychać ciekawego…:-)
Oj nie zapytałam nawet o wielkość krwiaka na wizycie bo byłam w szoku ze z ciąża jest wszystko okej . Po zmniejszeniu acardu tez brałam dawkę clexane 0,4 i acard 75. A clexane lekarz dobiera do wagi ciałaA jak duży był?
Mój miał teraz 34mm.Oj nie zapytałam nawet o wielkość krwiaka na wizycie bo byłam w szoku ze z ciąża jest wszystko okej . Po zmniejszeniu acardu tez brałam dawkę clexane 0,4 i acard 75. A clexane lekarz dobiera do wagi ciała
Ja 9 tydzień i tylko pół kg na plusie. Ale woda się zbiera albo puchnę bo też mi się wydaje, że się gruba robie. No i brzuch też wywaliło.U mnie dziś początek 11 tygodnia i mam wrażenie że grubieje w oczach. Rano dopiero trzecie spodnie weszły na tyłek, waga codziennie w górę. Czuję się jakby nagle zaczął się intensywny wzrost mojego brzucha. Nie za wcześnie?