reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tamten to chyba był devon rex. U mnie dwa dachowce i rusałka

4531BBFB-B7C6-4539-9A45-A95A2F8DAB8A.jpeg

Dachowiec I

631877D3-7A8E-4569-8BAB-8B7B5EF98CC1.jpeg

Rosyjski niebieski
A3A61098-1B90-487C-A0D9-AC85753B113D.jpeg

Dachowiec II

To ja jestem w tej kwestii dziwna bo teraz w ciąży byłam sama na wszystkich wizytach (chyba trzech ?) 😂 jakoś w pandemii w pierwszej ciąży nie było wyboru, na wszystkich wizytach byłam sama, teraz wydaje mi sie to w 100% normalne i nawet nie pomyślałam o tym by go zabierać :D
Mój po prostu pchał się sam 😅 więc każdy chłop inny, po wszystkim to jeszcze musiałam mu w samochodzie wytłumaczyć jak się czuję gdy mi gin robi USG dowcipne 🙈

reklama
Do góry