Mythopoeia
Fanka BB :)
Ja poproszę na 02.07
zapisalam się też na 30.06 ale to trochę nierealny termin 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też lubię posłuchać, nie tak brać do siebie, ale posłuchać, jak najbardziejNie mam aż tyle czasu, żeby słuchać wszystkich znaków
No i dla mnie to zabawa. Choć faktycznie jak w tygodniowym powiedziała, że może być u skropiona pozytywny test ciążowy to był![]()
Niech więc ciąża Twą poczęta przyniesie Ci bliźniętaA gdzie moje bliźnięta? xD
Hokus pokus, czary mary,A gdzie moje bliźnięta? xD
RybyJaki jesteś znak zodiaku?![]()
Ja też lubię posłuchać, nie tak brać do siebie, ale posłuchać, jak najbardziejA ona ma kanał na YT? Czy gdzie to czytanie robi?
@Wezu chyba pisała o monitorze płodności, ale sobie tak myślę, że mogliby wymyślić takie małe przenośne usg, żebyśmy se same mogły podejrzeć jajniory xD
ja mam plan zrobić w tym cyklu monitoring, ale tak, takie małe USG w domu to byłoby coś@Wezu chyba pisała o monitorze płodności, ale sobie tak myślę, że mogliby wymyślić takie małe przenośne usg, żebyśmy se same mogły podejrzeć jajniory xD
Dzięki, przesiadka na laptopa i słuchamy
Ja nic innego nie czytam, nie słucham, w ogóle mnie temat nie kręci, nigdy bym z wróżkę nie zapłaciła.
Ale babka jest śmieszna więc mi to trochę humor poprawia. Test grudniowy wróżyła mi w tygodniówce (nigdy potem już nie miała takiego przekazu), ale to L4 ciążowe to chyba było w takim ogólnym na rok 2022![]()