reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Hmm wiesz co ja bez niego i mam depresję więc może dlatego u mnie ją wzmaga.
Może jakbym nie chorowała to by było okej
mam to samo :-( w czasie starań o ciąże nie mogę brać seronilu i to dodatkowo potęguje mój depresyjny stan :-/ teraz lato to jest troszkę lepiej.. oby do przodu.
Daje sobie czas do końca wakacji. Jak się nie uda zajść to daje sobie spokój i wracam do leków.

Progesteron masz fajny, ale generalnie nie wiele mówi poza tym, że owulacja była ;)
A teraz ile jesteś po owulacji? I jak ją wyliczasz?
Jeśli chodzi o owu to mierze temp, obserwuje śluz, robię testy owu i byłam w tym miesiącu u gina. Zreszta ja nawrt bez tego czuje kiedy mam owu. Jak mi pęka prcherzyk to mnie co miesiąc tak boli przez ok godzinę, ze aż mnie zgina dosłownie. I zawsze mi się zgadza z temp, testami i jak robiłam monitoring cyklu to zawsze, ale to zawsze mi się pokrywało.
A sam progesteron to poza tym, ze była owu chyba nic nie znaczy 🙈

Czekam teraz na @. Mogłaby łaskawie wczeniej się pojawić. Chociaż raz 🤣 , ale na bank będę miała 14 dniowa fazę lutealna.

Ja na ta razie się nie wpisuje bo staremu wyszły kiepskie wyniki tarczycy i nie wiem jak w tym miesiącu wszystko wyjdzie może po dniach płodnych się wpiszę

Kurcze odebrałam część wyników, reszta pisze jeszcze w trakcie badania.
Ale chyba lepkość jest słaba bo wyszło +++ X3 a to chyba źle 😒

reklama
Do góry