vvDomivv
Fanka BB :)
he he my mamy listę propozycji, natomiast jesli chodzi o imie dla dziewczynki to można powiedzieć, że mamy wybraneMacie już imiona? Pytam, bo ja już mam wybrane od kilku lat![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he my mamy listę propozycji, natomiast jesli chodzi o imie dla dziewczynki to można powiedzieć, że mamy wybraneMacie już imiona? Pytam, bo ja już mam wybrane od kilku lat![]()
Zależy też właśnie jak będziesz się czuła na siłach, tego nikt nie ogadnie,ale ogólnie nie przekładała bymDziewczyny mam dwa pytaniaczy jak w piątek mam rejestrację do endokrynologa to zleci mi chyba szybko TSH i nie muszę lecieć robić za kasę ( biorę eutyrox 75 teraz) . Co myślicie? A drugie pytanie to.mielismy iść ślub załatwiać, ale ciąża, w sumie nie wiem jak się rozwinie. Bralybyscie ślub w ciąży czy lepiej czekać aż się bobo.urodzi? Ślub bez wesela jak coś.
idz! Nawet jeśli nie będzie nic widać to zawsze porozmawiasz co i jak!Dziewczyny, mam możliwość umówienia się do swojego ginekologa na 12 lipca, będzie to mniej więcej 6 tydzień.
Iść?![]()
miało być że nawet jeśli nie będzie zbyt wiele widaćidz! Nawet jeśli nie będzie nic widać to zawsze porozmawiasz co i jak!![]()
No właśnie ja miesiączka 3 czerwca owu miałam koło 18 czerwca a wizyte mam 15 lipca potem mój lekarz się urlopuje i tez się zastanawiam czy będzie już coś widać. Licząc od miesiączki będzie to 7 tydzień (6+0)Ja wizytuje 19 lipca i się strasznie boję, że nic nie będzie widać. Nie mam pojęcia w którym jestem tygodniu. Om 31 maja, ale owulacja mogłabyc nawet 22-23 czerwca![]()