ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w dwóch ciążach 9dpoMam małe pytanie do dziewczyn, które ujrzały 2 kreski... W którym dpo ujrzalyscie ten tzw. " cień cienia" ? Ja dzisiaj jestem 12 dpo i test wyszedł bieluśki. Nie wiem czy warto jeszcze się łudzić, czy już nie ma sensu![]()
Ja niestety nie widzę, nawet teraz przeszłam na laptopa, zeby dokładniej zobaczyć, bo na telefonie gorzej widać, ale niestety, ja nic nie widzęPrzetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpoi to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję
… Jestem nad
![]()
Elegancko widaćJa mialam taki babyplan w 12dpo, na drugi dzień beta była 15 czyli są bardzo czule te testy
Zobacz załącznik 1421176
Niestety to była moja CPElegancko widać))
mój pracuje w drugim pokoju, właśnie ma spotkanie, myślicie że obrazi się jak podejdę i nagle zdejmę mu majtki?O szok, niech tylko stary wróci z pracy![]()
Aaa... Wybacz...Niestety to była moja CP![]()
Patrzyłaś na amazonie ?Nie ma ich w PL![]()
tak możeszW sensie wpisać Cię na 13.07?![]()
Są na AmazoniePatrzyłaś na amazonie ?