karowuu
Początkująca w BB
8 dni po
Piersi mnie bolą, wczoraj bolal mnie brzuch miesiączkowo i mialam w srodku brazowy sluz to wyshizowalam dobie implantację![]()
Boże, no to typowo jak ja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 dni po
Piersi mnie bolą, wczoraj bolal mnie brzuch miesiączkowo i mialam w srodku brazowy sluz to wyshizowalam dobie implantację![]()
O daj znać jak owulaki od nich !Są na Amazonie![]()
Właśnie sie w nie zaopatrzyłam
Wypróbuje tez owulacyjne od nich przy okazji![]()
Ja nic nie widzęWłaśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
U mnie wychodzą dość tanio w porównaniu do innychPatrzyłam ale drogozostanę przy 2 pinkach, 2 clearblue i 2 jakiś noname xD
Nie wiem na co mi tego tylko skoro 7/8 dpo chce zrobić betę i potem ją powtórzyć po 48h![]()
Dam na pewno. Sama jestem ciekawa.O daj znać jak owulaki od nich !
Ja nic nie widzę
U mnie wychodzą dość tanio w porównaniu do innychale u nas nie ma pinkow
![]()
Właśnie Rossmann zbankrutował przez *internety* i nie ma nic poza facelleO daj znać jak owulaki od nich !
Ja nic nie widzę
U mnie wychodzą dość tanio w porównaniu do innychale u nas nie ma pinkow
![]()
Dziewczyny, a które pinki konkretnie są najlepsze, bo zaczęłam szukać ich triche jest.
Strumieniowe? Te z domowego laboratorium z bobasem w czapce na głowie?![]()
DziękujeO te dokładnie z bobasem w czapce
Dzisiaj na Shopee jakieś promo z okazji 7.07 plus kupon na 3zł przy zakupach za 15. Wstawiam, może skorzystacie![]()
StrumienioweDziewczyny, a które pinki konkretnie są najlepsze, bo zaczęłam szukać ich triche jest.
Strumieniowe? Te z domowego laboratorium z bobasem w czapce na głowie?![]()
Niestety nic tu nie widzę i aż w szoku jestem, ze facelle może wyjść tak biało. Podkreślam dalej nie ufam, choć zaczynam myśleć głupi czasami, ze to biochem byłWłaśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
mówicie, że te są takie lipne? Ja właśnie tym dzisiaj rano testowałam. Hmm, no teraz to wzbudzilyscie na nowo moja nadzieję , że może jednak ten wynik testu rano wcale nie był miarodajnyDam na pewno. Sama jestem ciekawa.
W poprzednim cyklu miałam takie i nie polecam. Dziadostwo
Zreszta ciążowe od nich tak samo są do kitu