Tak, niestety to prawda. Wedlug nich, TSH 4,7 przy staraniach o dziecko to dobry wynik.Mnie ratuje jedynie polska prywatna klinika w razie czego. Ale ceny kolosalne. Jedyny plus to refundacja in vitro.No w UK to w ogóle pełen luz w tematach ciążowych, jak dla mnie za duży. Prawie w ogóle usg nie robią, pomiary dziecka oceniają na podstawie wielkości brzucha itp.
reklama
Heej. Z ta niedobrana marchewka wyluzuj
serio. Toxoplazmoze najczęściej przenoszą takie koty podwórkowe ,kiedyś doktorka mi mówiła że to się nazywa kocia choroba. Takie brudne koty że tak powiem...najbardziej można złapać od nich.
Anitaaaa1993
Fanka BB :)
Możliwe.Ja mialam TSH 2.5 przy staraniach i lekarz kazał mi zjechać. Brałam leki i teraz spadło do 1, teraz, niby ok i narazie nie mam brac już leków.Ja miałam TSH 2.5 przy normie 5.
Brałam bromergon i po jednej tabletce myślałam,że żywot skoczęponoć do zajścia w ciążę najlepsze jest tsh 1?
Ale z tego co czytalam norma jest niby do 2.5
atena100
Mam dwójkę, młody właśnie idzie na studia, i córeczkę 2latka i ona jest właśnie tęczowym dzieckiem bo jedno straciłama masz jakieś dzieci?
Ja za miesiąc 4 z przodu, byłam tu dotąd najstarsza![]()
Mam za sobą tez nieudane podejście do invitro i 2 mrozaczki, które czekają
Poprzednia ciąża na luteinie, accardzie i heparynie wiec teraz tez pewnie tak będzie
reklama
Karooola28
Super wiadomośćJa już po wizycie. Dzidziuś ma dopiero zawrotne 2,1 mm, ale serduszko już mu ładnie bije (fhr 115bpm). Wszystko pięknie, idealnie ;-)