Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sprawyBosze śpię i nie na to odpowiedziałam, przepraszam
. Okres mnie tak dojeżdża wyjątkowo, że ledwo funkcjonuje
pocieszam się tym, że przed antykoncepcja też miałam tak strasznie i może organizm wraca do siebie i może w sierpniu bd jakaś szansa
, jak to mówią, nadzieja matka głupich
![]()
Jest jeszcze szans u CiebieU mnie tez białow piątek rano planuje pójść na betę. @ powinnam dostać we wtorek… Oby nie, oby nie, oby nie
![]()
No oczywiście, że tak, więc czekam na koniec miesiąca czy ruszy coś owuNie ma sprawy
Tak tylko się głośno zastawiam co robić.
Może wracać do siebie po antykoncepcji, daj sobie czas![]()
O i bardzo rozsądnie z ta wizytaNo oczywiście, że tak, więc czekam na koniec miesiąca czy ruszy coś owu, według jednej app koło 28 powinna być, akurat 25 mam wizytę u ginekologa to zobaczy czy przechrzyk jakiś rośnie
![]()
Trzymam kciuki, aby to nie była strata kasy tylko najlepsza inwestycjaO i bardzo rozsądnie z ta wizyta
Dobra jadę na te betę, będę później u gina po 17stej to będę wiedziała co i jak.
Niech stracę czas i kilkadziesiąt złotych
Ja nadal czekam na okres...Sorka, że tak was wywołuje, ale boję się że coś przegapię
@Zielona2426 @Lili88 @Co.ma.byc @Lunak @Malinowa_chmurka @Mikimka jakieś zmiany u was? Z negatywów na ciąże lub pierwszy dzień cyklu
@Ceonis przepisałam Cię na 19.07![]()