olka11135
Fanka BB :)
Ja to robiłam Jeszcze 1 test w tamtym tygodniu ale nic nie wyszło a. okresu dalej nie ma![]()
A jesteś pewna kiedy była owulacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to robiłam Jeszcze 1 test w tamtym tygodniu ale nic nie wyszło a. okresu dalej nie ma![]()
Może rzeczywiście krzywo nasikałam...Dla mnie może to było bardziej anegdotyczne, ale dla kogoś może to stanowić lekką traumę, jeśli to np. jedyny wykonany test jakiejś dziewczyny... :-)
Wygląda na pozytywny, przy takiej kresce warto sprawdzić betą.
I ja też tak myślę i tego Ci życzę .
No więc u mnie sprawa wygląda tak, rano obudzilam się ze zgagą, katarem i kaszlem, oraz bólem głowy, nasikalam do sloika i czekalam na testy, nie dawno był kurier, zrobilam tescik i wygląda na negatywny.
Po rozpakowaniu go widzę cien kreski, ale jesli mialaby byc prawdziwa, to jutro czyli w dniu @ musialaby byc widoczna na zdjęciu wyraznie. Więc jak zwykle nic nie myślę, powtarzam- nie wkrecaj sobie nie wkręcaj - i jutro juz zrobię go odrazu po wstaniu z lozka. Nie czuje sie wogole okresowo ani ciążowo, nie mam boli cycka ani brzucha, nic. Jestem tylko zirytowana i przeziebiona.
Pokazują kreski, ale fabryczne. Taka kreska, to raczej nie pomyłkaJutro rano pójdę. Pracuje w szpitalu i jutro ma być pielęgniarka, która super krew pobiera. Po piątkowym pobraniu na mieście do teraz boli mnie rękaz drugiej strony wolałabym, żeby absolutnie nikt nic nie wiedział.
Mam mętlik w głowie, podobno te testy pokazuja kreski nawet jak nie ma ciążydlatego pytam tez o Wasze doświadczenia. Poza tym, czuje się typowo na okres, wiec mocno nie będę zaskoczona jak jutro dostanę. Jakoś mi emocje opadły chyba i zeszłam na ziemie
![]()
Ależ jestem ciekawaPokazują kreski, ale fabryczne. Taka kreska, to raczej nie pomyłkaleć na bete
Ależ jestem ciekawa
Zapowiedziałam sie już na jutro rano, ale to możliwe żeby w piątek było 0,9 a teraz byłoby więcej? W kalendarzyku mam date owulacji 5.07, ale wydaje mi się ze 7-8.07 powinna być owulacja, ale sprawdzałam ją na testach owulacyjnych (pierwszy raz), wiec to chyba trochę jak wróżenie z fusów. W każdym razie dzisiaj dzień w pracy stracony, bo ciężko jest skupić się![]()
Moim zdaniem z 5.07 spokojnie kreska mogła dopiero wyjść, zanim doszło do zapłodnienia mija 12h do 24h, a w każdym artykule na temat testowania, jest napisane ze przedzial jest 8-14 dni na implantację, od momentu owulacji i najpewniej jest testować 1 dnia wystąpienia kolejnego @.Ależ jestem ciekawa
Zapowiedziałam sie już na jutro rano, ale to możliwe żeby w piątek było 0,9 a teraz byłoby więcej? W kalendarzyku mam date owulacji 5.07, ale wydaje mi się ze 7-8.07 powinna być owulacja, ale sprawdzałam ją na testach owulacyjnych (pierwszy raz), wiec to chyba trochę jak wróżenie z fusów. W każdym razie dzisiaj dzień w pracy stracony, bo ciężko jest skupić się![]()
O niee@olka11135 poproszę o wpisanie![]()