Paxa
Fanka BB :)
No i załatwioneU mnie Ariah mówi, że mam nie zaczynać nic nowego w tym tygodniu jeżeli chodzi o pracę xD
PS. Powinnaś opłaty brać za reklamy, zaraz "wszyscy" z forum pójdą na kanał Evki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i załatwioneU mnie Ariah mówi, że mam nie zaczynać nic nowego w tym tygodniu jeżeli chodzi o pracę xD
Dzięki bardzo, za chwile zerknę. A był już lew i skorpion ?U mnie Ariah mówi, że mam nie zaczynać nic nowego w tym tygodniu jeżeli chodzi o pracę xD
TakDzięki bardzo, za chwile zerknę. A był już lew i skorpion ?
Dzięki, zobaczę sobie
Dzięki bardzo, za chwile zerknę. A był już lew i skorpion ?
TakA Ty jesteś skorpionem?![]()
A mogę zapytać co to masz za przypadłość że jest potrzeba czyszczenia macicy? Pytam z ciekawości bo ja od 2/3cykli mam plamienia od końca okresu aż do właśnie okolic owulacji.. Idę z tym do gino początkiem sierpnia i mam nadzieje ze coś się rozjaśni ale ciekawa jestem co to jest w Twoim przypadkuJa za to cały czas mam śluz jak białko jaja, raz różowy, raz z jakimiś takimi resztkami krwi starszej. Jestem tak poirytowana, że nie wiem czy już sobie nie dam spokoju teraz, a nie dopiero we wrześniu z tymi staraniami. Cieszyłabym się gdyby się udało, ale już mam dość tej zabawy w ganianego za idealnym cyklem.
Żeby tej krwi nie było w czasie około owulacyjnym to musiałabym chodzić co miesiąc do szpitala na czyszczenie macicyno przecież to jest nie realne.