reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
jest też określony minimalny przyrost dla 72h, sprawdź tylko Ja właśnie robiłam betę w piątek tydzień temu, potem poniedziałek i środa dla pewności
mnie to beta bardzo stresuje. Z 2 córka pierwsza oznaczona była ponad 700 potem po 48 h była za mała ni być powinna a kolejna ponad normę. Stres był straszny.

mnie to beta bardzo stresuje. Z 2 córka pierwsza oznaczona była ponad 700 potem po 48 h była za mała ni być powinna a kolejna ponad normę. Stres był straszny.
ja też się stresowałam bo w marcu miałam ciążę biochemiczną, dzień po becie dostałam krwotoku, teraz wygląda na to że póki co jest ok bety 17, 122, 396. Trzymam kciuki za Twoje przyrosty :) zrób w poniedziałek na spokojnie

Nie chce was stresować :p ale mnie beta zawiodła - miałam tak w ostatniej nie udanej ze pięknie rosła serio cały czas ... nawet jak już wiadomo było ze coś nie tak .. ( data ost miesiączki nie zgadzała się z wielkością ) teraz już na chłodno podchodzę ... zrobiłam raz wyszła , zrobię przed wizyta ... i nie wydaje już kasy ... :p

A mam pytanie, jak u Was z dolegliwościami ciążowymi? Kogoś jeszcze już męczy w najlepsze? A może jakieś sposoby na mdłości/wymioty- w poprzedniej ciąży jak się zaczęło jeszcze przed testem, tak mnie męczyło do ok 35 TC (aż miałam przetaczaną krew bo wyniki przez to leciały) i od wczoraj znów całodzienne problemy :(

A mam pytanie, jak u Was z dolegliwościami ciążowymi? Kogoś jeszcze już męczy w najlepsze? A może jakieś sposoby na mdłości/wymioty- w poprzedniej ciąży jak się zaczęło jeszcze przed testem, tak mnie męczyło do ok 35 TC (aż miałam przetaczaną krew bo wyniki przez to leciały) i od wczoraj znów całodzienne problemy :(
Mnie też już zaczyna mdlić. W poprzedniej ciąży miałam to samo... Do 32 tc cały czas mdłości i wymioty, choć nie tak poważnie jak u Ciebie, a jak się skończyły to końcówkę i tak w szpitalu przeleżałam 🤷🏻‍♀️ na tą ciążę zareagowałam tachykardią 🙈 więc już się wesoło zaczyna 🤣

Totalny brak :-) ale u mnie 4 tyg i 3 dni wiec to pewnie za szybko - dziś powinnam dopiero dostać okres :p

reklama

Do góry