Jadziak
Początkująca w BB
moja pierwsza wizyta jest w 7 tc, mam nadzieje juz uslyszec serce. Ale nie wiem jak gin bedzie mnie badacJa na pierwszej byłam sama, było widać pęcherzyk.
Ale na serduszko zabrałam męża![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja pierwsza wizyta jest w 7 tc, mam nadzieje juz uslyszec serce. Ale nie wiem jak gin bedzie mnie badacJa na pierwszej byłam sama, było widać pęcherzyk.
Ale na serduszko zabrałam męża![]()
dopochwowo, inne badanie nie wchodzi w grę.moja pierwsza wizyta jest w 7 tc, mam nadzieje juz uslyszec serce. Ale nie wiem jak gin bedzie mnie badac![]()
HejkaJa na 9.10. Już czekam pod gabinetem, stressss sięga zenitu (mimo, że to trzecia ciąża
Z om wychodzi 7+2, z USG 6+5. Wszystko dobrze, serduszko pięknie bijeTak się cieszę, bo nie mam żadnych objawów ciążowych (poza większymi i bolącymi piersiami) i zastanawiałam się czy wszystko dobrze. Chciałam dołączyć zdjęcie, ale cały czas wychodzi, że wybrany plik jest za duży
![]()
Ja miałam przez brzuchdopochwowo, inne badanie nie wchodzi w grę.
O to ciekawe, myślałam ze do 11 tygodnia to tylko dopochwowe, bo niby bardziej dokładne.Ja miałam przez brzuch
Jeżeli pacjentka jest szczuplutka, to chyba może być tez przez brzuchO to ciekawe, myślałam ze do 11 tygodnia to tylko dopochwowe, bo niby bardziej dokładne.
w 7 tc? dziwne dość. przez brzuch robią dużo później bo po prostu nic nie widaćJa miałam przez brzuch
na początku tylko dopochwowo, przez brzuch to spodnie trochę zniżysz albo rozporek zalezy czy masz wysoki stan czy nieA tak z ciekawości, jak jest badanie wykonywane to już przez brzuch, to trzeba tylko rozporek rozpiąć czy jak to wyglada ?
Pytam bo nigdy takiego nie mialam![]()