reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Sorry, ty to masz inne podejście do ciąż. Dla mnie to takie osoby ( odnoszę wrażenie że nie chcesz tego dziecka) powinny sobie podwiązywać jajniki, jak urodzisz to pomyśl o tym serio.
mnie się wydaje niestety, że takie osoby powinny przede wszystkim korzystać z pomocy specjalisty, przepracować problem z terapeutą bądź psychologiem. To jest początek do rozwiązania wielu problemów i pozbycia się leków, bo u @Natalia1991991 to już nie jest strach tylko lęk. Żadna z nas niestety tutaj na forum nie pomoże, nie udzieli profesjonalnej pomocy, nawet gdyby takim psychologiem była. A widać niestety, że w tym przypadku żadne argumenty nie trafiają.

Przepraszam, ale musiałam napisać to co myślę, bo już czytam ten dialog od jakiegoś czasu, ostatnio też był temat o niewykonywaniu badań prenatalnych bo się dziewczyna boi. Niepotrzebnie też wprowadza to bądź nasila moim zdaniem niepokój u innych mam, które również mają przeróżne przeżycia. A tutaj pomocy w tym problemie się nie znajdzie tylko u specjalisty

Sorry, ty to masz inne podejście do ciąż. Dla mnie to takie osoby ( odnoszę wrażenie że nie chcesz tego dziecka) powinny sobie podwiązywać jajniki, jak urodzisz to pomyśl o tym serio.
Dzieczyny to trochę idzie w zła stronę. To jakie kto ma podejście do aktualnej ciąży to ich prywatna sprawa i ich podejście. Niektórzy się nie cieszą bo się stresują, czekają na wyniki ważnych badań i nie chcą sobie robić nadziei. A niektórzy po prostu zaliczają wpadkę...
Nie nam to oceniać. Wydaje mi się że ideą tego forum jest wspieranie się i dzielenia pomocnymi informacjami a nie wypisywanie że ktoś o konkretnym podejściu (innym niż nasze) powinien sobie podwiązać jajniki.

Trochę przykro się to czyta :(

Życzę miłego dnia i trochę wyrozumiałości ❤️

reklama
mnie się wydaje niestety, że takie osoby powinny przede wszystkim korzystać z pomocy specjalisty, przepracować problem z terapeutą bądź psychologiem. To jest początek do rozwiązania wielu problemów i pozbycia się leków, bo u @Natalia1991991 to już nie jest strach tylko lęk. Żadna z nas niestety tutaj na forum nie pomoże, nie udzieli profesjonalnej pomocy, nawet gdyby takim psychologiem była. A widać niestety, że w tym przypadku żadne argumenty nie trafiają.

Przepraszam, ale musiałam napisać to co myślę, bo już czytam ten dialog od jakiegoś czasu, ostatnio też był temat o niewykonywaniu badań prenatalnych bo się dziewczyna boi. Niepotrzebnie też wprowadza to bądź nasila moim zdaniem niepokój u innych mam, które również mają przeróżne przeżycia. A tutaj pomocy w tym problemie się nie znajdzie tylko u specjalisty
w punkt. Ja już staram się nie angażować w te dyskusje, ale czasami to silniejsze ode mnie.

Do góry