anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jeszcze tydzien i ciaza bedzie donoszona!! super:-):-):-)
a u mnie jeszcze tydzień i będę po terminie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jeszcze tydzien i ciaza bedzie donoszona!! super:-):-):-)

Hej kochane!!
A mnie w nocy bolą kolana.... ojjj już mam dość! Wczoraj miałam odrobinkę śluzu takiego zabarwionego na różowo, ale dziś nic.

nie ma innej możliwości żebym zasnęła...Moja własnie tezwlasnie zdalam sobie sprawe, ze jeszcze tydzien i ciaza bedzie donoszona!! super:-):-):-)

a ja śpię już od dłuższego czasu z jaśkiem między kolanaminie ma innej możliwości żebym zasnęła...
Chyba mniej kregosłup boli
No i co ....?Słonko się przebiło :-)

Bedzie dobrze ,nie słyszałam aby ktos na korytarzu rodził....

Dla mnie też to jakieś dziwne się wydaje... nie zajrzałybyście do swojej piwnicy przez ponad 20lat?Okropność, pewno ta żona wiedziała wszystko a i sąsiedzi pewno też. Nie wspomnę, że te jego dzieci z jego córką pewno będą odczuwać na własnym zdrowiu te genetyczne brak wymieszania a i psychę też muszą mieć zrytą. W głowie mi isę nie mieści![]()