anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jeszcze tydzien i ciaza bedzie donoszona!! super:-):-):-)
a u mnie jeszcze tydzień i będę po terminie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jeszcze tydzien i ciaza bedzie donoszona!! super:-):-):-)
Hej kochane!!
A mnie w nocy bolą kolana.... ojjj już mam dość! Wczoraj miałam odrobinkę śluzu takiego zabarwionego na różowo, ale dziś nic.
Moja własnie tezwlasnie zdalam sobie sprawe, ze jeszcze tydzien i ciaza bedzie donoszona!! super:-):-):-)
a ja śpię już od dłuższego czasu z jaśkiem między kolanaminie ma innej możliwości żebym zasnęła...
Dla mnie też to jakieś dziwne się wydaje... nie zajrzałybyście do swojej piwnicy przez ponad 20lat?Okropność, pewno ta żona wiedziała wszystko a i sąsiedzi pewno też. Nie wspomnę, że te jego dzieci z jego córką pewno będą odczuwać na własnym zdrowiu te genetyczne brak wymieszania a i psychę też muszą mieć zrytą. W głowie mi isę nie mieści![]()