reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stymulacja - Późna Owulacja - Staranie się o dziecko

reklama
Mój mąż dostał urlop, może gdzieś wyjedziemy i trochę szybciej zleci :)
Super !
Wypoczywajcie to i zrelaksujecie się. Odpoczniecie od tych badań, stresu oraz tematu dziecka. Wrócicie z czystymi głowami 😊
Także miłego wypoczynku !
Tylko jak wrócicie to zdaj relację gdzie byliście 😅 chociaż myślami sobie pojadę tam

Super !
Wypoczywajcie to i zrelaksujecie się. Odpoczniecie od tych badań, stresu oraz tematu dziecka. Wrócicie z czystymi głowami 😊
Także miłego wypoczynku !
Tylko jak wrócicie to zdaj relację gdzie byliście 😅 chociaż myślami sobie pojadę tam
Jeszcze nie wiemy dokładnie co i jak bo w międzyczasie mamy awarie samochodu i jakieś zaplanowane od dawna badania męża na sierpień (ten urlop to taka "niespodzianka" od pracodawcy 😅 ) więc pewnie na dniach się wszystko wyklaruje.
A u Ciebie jak samopoczucie? :)

Jeszcze nie wiemy dokładnie co i jak bo w międzyczasie mamy awarie samochodu i jakieś zaplanowane od dawna badania męża na sierpień (ten urlop to taka "niespodzianka" od pracodawcy 😅 ) więc pewnie na dniach się wszystko wyklaruje.
A u Ciebie jak samopoczucie? :)
Jutro zrobię test w 6 d.c. żeby sprawdzić czy ovitrelle się utrzymuje jeszcze.
Różnie. Ogólnie dobrze się czuję, nic nie boli. Najgorzej z tym czekaniem i przewijającymi się przez głowę myślami ,, a co jeśli się nie uda?" ,,a co by było jeśli udało się" I od zamysłu po euforię

Jutro zrobię test w 6 d.c. żeby sprawdzić czy ovitrelle się utrzymuje jeszcze.
Różnie. Ogólnie dobrze się czuję, nic nie boli. Najgorzej z tym czekaniem i przewijającymi się przez głowę myślami ,, a co jeśli się nie uda?" ,,a co by było jeśli udało się" I od zamysłu po euforię
I jak zszedł już ovitrelle?
Bądź dobrej myśli :) Na razie nie ma powodów do tego żeby myśleć, że się nie uda.

A jaka beta świadczy o ciąży? Jest szansa, że jeszcze urosnie czy poziom prg wyklucza już?
Właśnie zdziwił mnie wysoki prg i beta dość wysoka jak na mnie do tej pory. Dziś zrobilam test I wyszły 2 kreski (bardziej widoczne jak do tej pory). Mam 15 dzień po ovitrelle. Jutro idę znow na betę i prg

Może za wcześnie zrobiłaś betę :) I będzie dopiero rosła. Te pierwsze testy to moze schodzący ovitrelle, a teraz wychodzi Ci już pozytyw przez.... ciążę :D
Kurczę trzymam kciuki mocno!!! Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała :)

reklama
Może za wcześnie zrobiłaś betę :) I będzie dopiero rosła. Te pierwsze testy to moze schodzący ovitrelle, a teraz wychodzi Ci już pozytyw przez.... ciążę :D
Kurczę trzymam kciuki mocno!!! Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała :)
Uwaga !
Trzymaj się mocno !
Jestem w ciąży! Beta 43 ! Progesteron 45 ! 🥰🥰🥰

Do góry