u mnie w sumie jest o tyle komfortowo ze lekarz przyjmuje między 16-19 wszystkie pacjentki zarejestrowane na ten dzień i decyduje kolejność przyjścia, wieczorem jest mniejszy ruch zdecydowanie to spokojnie poczekam. O ile można nazwać to spokojnieJa za dwa tygodnie mam wizytę też o 19.15 . Późno bardzo ,ale musiałam mieć w tym tygodniu wykonane USG a kalendarz zapełniony![]()
reklama
Jestem po wizycie, uff... Wszystko dobrze. Dzidzia rośnie, serduszko bije, wszystkie wymiary prawidłoweMam nadzieje Że wszystko będzie dobrze, daj znać jak uda Ci się umówić na wizytę.
super bardzo dobre wieściJestem po wizycie, uff... Wszystko dobrze. Dzidzia rośnie, serduszko bije, wszystkie wymiary prawidłowe. A objawy... Po prostu ustąpiły narazie.
Raczej od początku tydzień ciąży z OM od tego z USG różni się średnio o tydzień i +- 1.2 dni także z miesiączki 8+3 dziś z USG 7+4. W zeszłym tyg na USG było 6+3. Także lekarz powiedział że nic się nie zmienia rośnie prawidłowosuper bardzo dobre wieścia jak z usg zmienił Ci się tydzien ciąży, crl? Jak to wyglądało w porównaniu z pierwsza wizyta?
super bardzo się cieszę ze wszystko u Was dobrzeRaczej od początku tydzień ciąży z OM od tego z USG różni się średnio o tydzień i +- 1.2 dni także z miesiączki 8+3 dziś z USG 7+4. W zeszłym tyg na USG było 6+3. Także lekarz powiedział że nic się nie zmienia rośnie prawidłowo![]()
Lake882
Fanka BB :)
Gdyby Lidlomix można było wziąć na raty to bym już dawno wzięła. A tak to zbieram zbieram i jak to z pieniędzmi bywa lubią się przydać na coś innegoTermomix kiedyś był moim marzeniem. Cena mnie powstrzymywałasłyszałam że ten lidlomix też jest super.
Lake882
Możliwe że już ruszył ale nie wszyscy się "dostali" bo były dziewczyny tutaj które już bardzo długo pisały ze sobą i chciały mieć więcej prywatności.Dziewczyny, czy wiadomo coś na temat watpku prywatnego?
Zawsze można otworzyć drugi wątek prywatny jeśli byłyby tylko chętne osoby.
Pettitbelle
Troche to dziwaczne bo ledwo dowiedziałam się o ciąży a już zrobiono wątek prywatnyMożliwe że już ruszył ale nie wszyscy się "dostali" bo były dziewczyny tutaj które już bardzo długo pisały ze sobą i chciały mieć więcej prywatności.
Zawsze można otworzyć drugi wątek prywatny jeśli byłyby tylko chętne osoby.
reklama
Lake882
Dzieci będę rodzić się cały miesiąc więc jedne mamy wiedziały wcześniej inne później. Dodatkowo jak niektóre dziewczyny wyczekiwały 2 kresek to też inaczej niż tak jak mnie ,ciąża zaskoczyłaTroche to dziwaczne bo ledwo dowiedziałam się o ciąży a już zrobiono wątek prywatnytrochę wcześnie.