reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Na koncercie było zaczepiście :tak: Wkleję fotki jutro, bo dzisiaj rodzinny wieczór ;-).
No i idę sobie zapodać kolacyjkę ;-) - frytki z paluszkami rybnymi :-D

Za mało ma roboty:angry::angry:Mój małz to osobnik, który jak za długo siedzi w domu to mu odbija palma..Czepia sie o wszystko a do tego chyba myśli,że jestem jego maleńkim dzieckiem.Smarkacz jeden:crazy::crazy:Uuuuuu Jak się wkurzyłam...Dawno tak się nie wnerwiłam....Mówiac najkrócej próbujr mną rządzić i komenderowac..No i jeszcze czego???
Jak się wygadałam to mi lepiej.Oddycham spokojnie....Niedługo znowu będzie kochany..Trzeba to przetrzymac...Nie dać sobie wejść na głowe...Oooo

Bodzia głęboki oddech i pamietaj: "Facet to gorszy gatunek człowieka":tak::tak::tak:
Inna super że wam się koncert udał:-D A jak Potworek? Lepiej coś czy ją rozkłada:confused:
Madziulka padła z wielkim krzykiem:-(Strasznie cycy chciała, ale byłam twarda. No nic zobaczymy nockę:zawstydzona/y:

Hejka Kochane:biggrin2:
Wpadłam tylko powiedzieć że wyprowadziłam się jakis tydzień temu do mamy bo z Francji wróciła i dlatego mnie nie ma:biggrin2: Za jakieś 2 tygodnie wróce i będe na bierząco:biggrin2: Puki co życze pięknej pogody i zdrówka dla wszystkich:biggrin2:

Bodzia głęboki oddech i pamietaj: "Facet to gorszy gatunek człowieka":tak::tak::tak:
Inna super że wam się koncert udał:-D A jak Potworek? Lepiej coś czy ją rozkłada:confused:
Madziulka padła z wielkim krzykiem:-(Strasznie cycy chciała, ale byłam twarda. No nic zobaczymy nockę:zawstydzona/y:

Szczerze mówiąc nie wiem, czy ją coś rozkłada czy nie :sorry2:. Z nosa cieknie, troszkę kaszle ale zachowuje się jak zawsze :tak: - czyli "wszędzie mnie pełno, pogadajcie sobie a ja i tak narozrabiam". Temperatury nie ma, więc myślę, że będzie ok. Gdyby tylko chciała syropek i kropelki przyjąć to byłoby cudnie...

Dziewczyny - tzn. Sikoreczka i Bodzia - jak się umawiamy?? Trzeba coś ustalić, bo niedziela tuż tuż...

Witam wieczorową porą:tak::-D

Pogoda u nas dziś bardzo brzydka lało że szok:wściekła/y::no: także cały dzień w domciu spędziliśmy :-(

Teście ze szwagrem pojechali na wieś :laugh2: więc mamy luz:-D:-)
Najlepsze był wczoraj motyw z teściową:laugh2::laugh2: mamuśka powiedziała żebyśmy jutro do nich przyjechali pomóc na działce :baffled: a Przemek do niej że już mamy inne plany (jedziemy na urodzinki synka mojej psiapsiółki) a długi weekend ma po to żeby odpocząć a ta że wizytę możemy odłożyć i że należy wsiąść się do roboty :wściekła/y::wściekła/y:
a małż do niej że ma to gdzieś pola nie chciał i nie będzie przy nim robi i żeby zagonili Maćka z Radkiem jak oni tacy chętni byli do ziemi :rofl2:
ale się wpieniła że sie synuś postawił :laugh2::laugh2::-p
pewnie myśli że ja go tak nakręcam :-D:-)
mam to gdzieś:laugh2::laugh2::laugh2:
....też mi to nie pasiło pojechać tam bo to oznacza zapierdziel od rana do wieczora:crazy:
a Amandzia z dziadkami by siedziała:szok: :crazy:
nie ma mowy he he :-D:-D:-D

Przyjemnego długiego weekendu Wam życzę:tak::tak::tak: i spokojnej nocki :tak::tak::tak:
papatki :tak::-)

reklama
Witajcie dziewczynki.
W końcu przebrnęłam przez wczorajsze i dzisiejsze posty. A trochę tego było.:tak:

Na poczatek składam spóźnione acz szczere życzenia dla Kasieńki -zyj 100 lat w szczęściu, zdrowiu i miłości. Niech Twe chłopaki na rękach Cię noszą.:tak::-)

Obiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam:-D:-D
Nie no pomocnik pierwsza klasa.:tak: Pewnie dlatego tak szybko ten remoncik Wam poszedł.:rofl2:

Takie o to buciki:tak::-D:-DNawet daje rade w nich chodzić....
Śliczne buciki. Bardzo mi się podobają.:tak:

A teraz Matki doświadczone powiedzcie mi ile dni utrzymuje się wysypka o trzysdniówce? Prawdopodobnie przeszliśmy pierwszą i młody obsypany drugi dzień.
Teraz to już za późno, ale u Maćka wysypka trwała niecały jeden dzień, a przy Grześku na trzy dni go wysypało.
Fakt urodziłam Pati 6 dni po mojej osiemnasce, wiec możecie sobie o mnie pomyśleć co nieco, ale jakoś sobie poradziliśmy, i dziwne może wam sie to wyda ale to nie wpadka, oboje chcieliśmy dzidziusia i pod wpływem impulsu stało sie, dopiero potem były myśli że to w tym wieku. Najpierw działaliśmy potem myśleliśmy.:-D
A u nas Maciek "wyskoczył" pare dni po ślubie cywilnym (nie cały tydzień po się dowiedzieliśmy) i nie którzy myśleli (lub myślą;-)), że z tego powodu ten ślub, bo niby po co osobno cywilny i kościelny.;-):-p A my planowaliśmy trochę nacieszyć się sobą zanim powiekszymy rodzinę, ale nie żałujemy.:no::-)

Takie kompleciki Lolo ma:tak:
Ogrodniki z bluzką od babci a moro komplet kosztował 22 zł..To chyba nie tak dużo???
Fajniutkie. Ślicznie Lolo będzie wyglądał.:-)

Julianku

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
mis_33.gif
I ja się dołanczam do życzonek dla Julianka.:blink:

Witam Nio ale jestem zadowolona Madzia nie dostała w nocy cycy:-D Obudziła się tylko raz, pokrzyczała, pobuntowała się, ale zasnęła.
No to super.:tak: Trzymam kciuki oby następne noce obeszły się bez cyca.:-)

:crazy::crazy::crazy::crazy::no::no::no::no::no:
NIE ZNOSZE FACETÓW A W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI MOJEGO M
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj, biedaczko. Tulę mocno. Nie nerwuj się, bo nie warto.:no:

I już nie wiem co jeszcze pisać.:baffled:

Do góry