malinowelove
Fanka BB :)
Rozumiem, że to czekanie jest najgorsze.. Pamiętam w pierwszej ciąży odliczanie od wizyty do wizyty, potem byle minął pierwszy trymestr, potem prenatalne i zawsze coś.. Teraz trochę inaczej podchodzę, Młody też skutecznie mi zajmuje czas i głowę.. Ale trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!To chyba faktycznie poczekam na usg. Bo jeśli jeszcze mam sie stresować wynikami bety to będzie za dużo.
Dzięki, kochane jesteście
 Do Twojej wizyty już nie ma tak dużo czasu, zleci..
 Do Twojej wizyty już nie ma tak dużo czasu, zleci.. 

za chwilę wizyta dasz radę
 za chwilę wizyta dasz radę  

Jestem na zwolnieniu do czasu wizyty. Leczę się herbatka z miodem i cytryna
 Jestem na zwolnieniu do czasu wizyty. Leczę się herbatka z miodem i cytryna  Smarkam, kicham, nie mam gorączki. Ale właśnie z kichaniem mam największy problem, bo mam wrażenie, ze wtedy jakby mi się coś urywalo w tym brzuchu, nagły mocny ból. Czy to normalne, tez tak macie? Staram się jakoś przytrzymać brzuch, ale nie zawsze się to uda.
 Smarkam, kicham, nie mam gorączki. Ale właśnie z kichaniem mam największy problem, bo mam wrażenie, ze wtedy jakby mi się coś urywalo w tym brzuchu, nagły mocny ból. Czy to normalne, tez tak macie? Staram się jakoś przytrzymać brzuch, ale nie zawsze się to uda. u mnie w ruch wtedy wchodziły herbaty z sokiem malinowym, cytryną i imbirem. Mleko z czosnkiem i miodem i syrop z cebuli.. Jak masz okazję to wypoczywaj jak najwięcej..
 u mnie w ruch wtedy wchodziły herbaty z sokiem malinowym, cytryną i imbirem. Mleko z czosnkiem i miodem i syrop z cebuli.. Jak masz okazję to wypoczywaj jak najwięcej.. 

️
️