Jak dla mnie negatywny.. dziwi mniej ten plus na teście@ spóźnia się 3 dni, zrobiłam test. Czy mam się cieszyć?Zobacz załącznik 1434490
reklama
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
odrazu po zebraniu próbki moczu zrobiłaś zdjęcie? Może pokaż zdjecie jak to teraz wygląda. Bo widać że świeżo zrobiony nie minęło nawet 5minut, a zrobiłaś zdjęcie@ spóźnia się 3 dni, zrobiłam test. Czy mam się cieszyć?Zobacz załącznik 1434490
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
ten plus w tych testach jest całkowicie normalny, poprostu autorka zdjęcia zbyt szybko zdjęcie zrobiła. I jeżeli szybko wyszła ta linia to Test ewidentnie pozytywny. Chyba, że autorka trafiła na ferelny testJak dla mnie negatywny.. dziwi mniej ten plus na teście![]()
Mi się jeszcze ani razu nie przytrafił taki plus na teście z tej firmy.ten plus w tych testach jest całkowicie normalny, poprostu autorka zdjęcia zbyt szybko zdjęcie zrobiła. I jeżeli szybko wyszła ta linia to Test ewidentnie pozytywny. Chyba, że autorka trafiła na ferelny test![]()
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
szczerze powiem, że rozwiązania są 2 albo Beta albo inny Test ciążowyMi się jeszcze ani razu nie przytrafił taki plus na teście z tej firmy.mi się wydaje ze ten test jest nieważny i negatywny.
Dokładnieszczerze powiem, że rozwiązania są 2 albo Beta albo inny Test ciążowy![]()
Ja osobiście doświadczenia z tymi testami nie ma, ale moim zdaniem test jest pozytywny. Jaki cykl? Ile ci się @ spóźnia?Czy Pinkom zdarza się oszukiwać?Zobacz załącznik 1437136
Powtórz test jutro z rana albo leć odrazu na betę
reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
pozytywny. Powtórz jutro, powinna być już lepiej widocznaCzy Pinkom zdarza się oszukiwać?Zobacz załącznik 1437136