reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Aga22
dieta hmmm staram sie po 18 nie jesc :p
smażonego unikać i tłustego warzyw dużo jeść i co mi mało wychodzi duzo płynów przyjmować
ćwiczę ale nei regularnie brak mi natchnienia nieraz wieczorem po cięzkim dniu
kurczę muszę regularniej ćwiczyc

a co do kostiumów to ja w tamtym juz w 2 częściowym chodziłam ale zwykle tylko góre na wierzchu miałam :p
w tym chce spokojnie już se paradować:p
męża niema to go zaskocze a co mi tam musze sie ostro do pracy wziąść

a my po 2 spacerku nad jeziorkiem bylismy łabędzie pokarmiliśmy powoli czas kolacji się zbliża
pozdrawiam

reklama
madzikm ja leżeć plackiem na plaży godzinami to też nie lubię ale troszkę poopalać się to i owszem ;-) poza tym ja z kolei mam naturalnie troszkę ciemniejszą karnację więc łatwo łapię słoce i najkorzystniej wyglądam jak się właśnie jeszcze trochę opalę, lubię siebie taką ;-) ale nie spalona, tylko lekko opalona ;-)

roksi my mamy różowy strój :-D tylko takie były :-p też małą wczoraj od razu ubierałam w domku :-)

agatulka gratuluję samozaparcia :-)
ja nie wróciłam do swojej wagi niestety...byłam już blisko i nagle po skończeniu karmienia (i być może po włożeniu mireny) przytyłam :dry:

agutek mi tam duzo nie zostało ufff na szczęście ale chce coś ekstra schudnąc bo waga z przed ciązy nie była zadowalająca nie zebym była gruba ale zawsze jest jakis kilogram do oddania:p
ja tam moje chętnie oddam
sama spacerki duzo dają a wieczorem chce siostre poprosic by posiedziała z babelkami jak zasną bym se pobiegac mogła iśc to wtedy będe widzieć rezultaty:p

jak wam minęła niedziela

Mnie zostało chyba ok 4 kg (nie mam wagi w domu :-p). Niby nie dużo, ale widać niestety i nie mieszczę się w większość ciuchów sprzed ciąży, a nawet jeżeli się zmieszczę, to nie wygląda to dobrze. Zawsze nosiłam obcisłe, krótkie bluzeczki i teraz mam za swoje ;-). U mnie te kilogramy to nie tyle przez ciążę, co przez rzucenie palenia. Przed ciążą byłam na prawdę zadowolona ze swojej figury. Teraz nie mogę tego powiedzieć :-(. Ale odchudzać mi się nie chce :-p. A na spacery i sport nie mam czasu, bo siedzę całymi dniami w pracy.

My się wybieramy na Majorkę, więc plażowanie mnie nie ominie. Muszę kupić kostium i koniecznie pochodzić na solarium (nie lubię i nie chce mi się :no:). Ale jeszcze mam czas do września ;-).

Ja się cieszę, że nie wyrzuciłam moich spodni sprzed ciąży (a miałam taki zamiar bo myślałam, że na pewno nie schudnę) i teraz w nich chodzę. Czyli udało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży ale brzuszek niestety został i już się za bardzo nie przejmuję.

My się wybieramy na Majorkę, więc plażowanie mnie nie ominie. Muszę kupić kostium i koniecznie pochodzić na solarium (nie lubię i nie chce mi się :no:). Ale jeszcze mam czas do września ;-).

Super :tak: Też mi się taki wyjazd marzy :tak:

agutek mi tam duzo nie zostało ufff na szczęście ale chce coś ekstra schudnąc bo waga z przed ciązy nie była zadowalająca nie zebym była gruba ale zawsze jest jakis kilogram do oddania:p
ja też bym oddała tak ze 3 kg:tak:

Mnie zostało chyba ok 4 kg (nie mam wagi w domu :-p). Niby nie dużo, ale widać niestety i nie mieszczę się w większość ciuchów sprzed ciąży, a nawet jeżeli się zmieszczę, to nie wygląda to dobrze. Zawsze nosiłam obcisłe, krótkie bluzeczki i teraz mam za swoje ;-). U mnie te kilogramy to nie tyle przez ciążę, co przez rzucenie palenia. Przed ciążą byłam na prawdę zadowolona ze swojej figury. Teraz nie mogę tego powiedzieć :-(. Ale odchudzać mi się nie chce :-p. A na spacery i sport nie mam czasu, bo siedzę całymi dniami w pracy.

blueberry a może chciałabyś dodatkową walizkę z koleżanką z forum w środku:-p tylko max 20kg może ważyć:baffled: więć dopłata za dodatkowy bagaż nie wchodzi w gre bo byście z torbami poszli:-D:-D:-D:-D:-D:-D

roksi - ty masz 65 kg?????? nie wierzę:szok::szok::szok:na zdjęciach wyglądasz na dużo szczuplejszą ode mnie! może to kwestia ubrań??? naprawdę super masz figurkę

agutek - masz rację, że to tez kwestia karnacji:tak:ja mam jasną cere z piegami i słońce mnie parzy

blueberyy - Majorka wow!:-) byliśmy dziś w czymś takim jak Anikino u Ciebie, u nas to się nazywa Promienny Zamek, a u Was dziewczyny????
mało atrakcji dla Zosi - basen z kulkami i autka, oszołomiona była ale bawiła się ładnie:-)

elahar no ja tez wchodze w ciuszki z przed ciązy ale po pierwszej mi cosik zostało:p
wiec chce cos zrobic puki sama jestem wiem niby na owocach i warzywach nie powinno sie jechac ale musze spróbować:p

reklama
roksi - ty masz 65 kg?????? nie wierzę:szok::szok::szok:na zdjęciach wyglądasz na dużo szczuplejszą ode mnie! może to kwestia ubrań??? naprawdę super masz figurkę
chyba ciężkie kości:-D
ale moja siostra ma 17 lata z 168cm i waży 58kg:szok: a chuda jest jak przecinak:szok: plaski brzuch, maly tyłek, chude nogi:szok:

chyba też pomyślę o odchudzaniu:-p tylko ja nie jestem wierna diecie:no: rzucę słodycze i nie bede wcinała po 18:tak: w końcu sezon bikini:-D

Do góry