reklama
mamoośka
Fanka BB :)
Hehehe...Albo do ortodonty....
Mozi
MAMUŚKA BB
A mojej sie jak nie podoba jak babcia czy dziadzia zrobi cos nie tak jak ona chce to mowi: sprzedam babcie lub sprzedam dziadzie na policje.Czasem tez,ze sprzeda mame
ALE mam kochajace dziecę

Ciekawe od kogo to usłyszała ??
Moja wczoraj zauważyła (choć już wcześniej widziała ale wtedy dopiero zauważyła) że mama nie ma owłosionych nóg a tata wręcz przeciwnie. Najpierw lekko się brzydziła nóg taty ale do ataku przystąpiła jak się zdrzemnął na kanapie. Podeszła do niego i zaczęła delikatnie dotykać tych włosów. Później cosik tam powiedziała pod nosem i w jednej chwili próbowała mu zrobić ręczną depilacje. M. skoczył jakby go poparzyło, mała się przestraszyła a ja myślałam że się posikam w majtki..... wredna jestem wiem
Moja wczoraj zauważyła (choć już wcześniej widziała ale wtedy dopiero zauważyła) że mama nie ma owłosionych nóg a tata wręcz przeciwnie. Najpierw lekko się brzydziła nóg taty ale do ataku przystąpiła jak się zdrzemnął na kanapie. Podeszła do niego i zaczęła delikatnie dotykać tych włosów. Później cosik tam powiedziała pod nosem i w jednej chwili próbowała mu zrobić ręczną depilacje. M. skoczył jakby go poparzyło, mała się przestraszyła a ja myślałam że się posikam w majtki..... wredna jestem wiem
Mozi
MAMUŚKA BB
darmowa depilacja dobreCiekawe od kogo to usłyszała ??

na pewno nie ode mnie to uslyszala,a od kogo to nie wiem

Mozi
MAMUŚKA BB
jak tatus odpokutuje za swoje grzeszki to mu nic nie bedzie he heDarmowa napewno ale i bolesna

jak tatus odpokutuje za swoje grzeszki to mu nic nie bedzie he he;-)
Też prawda ale trochę mu współczuje bo tych włochów to kupę mu wyrwała.
reklama