reklama
daria8809
Fanka BB :)
Ja zaczelam jesc troche, choc wszystko doslownie wszystko nadal smierdzi i ma dziwny smak. Wczoraj wstalam z lozka w koncu, jest ciut lepiej ale na zakupach prawie zemdlalam.
Ogolnie dolina, bo czuje ze zaniedbuje moja rodzine, nie mam sily zabrac dzieci na dwor, na spacer, na zabawy tez brak sil, czasem sie zmusze do jakiejs planszowki, pomoge im lekcje odrobic, ale mam zwloki jak nigdy w zyciu. Ogolnie czuje sie jakbym od 3 tygodni miala jelitowke.
Ogolnie dolina, bo czuje ze zaniedbuje moja rodzine, nie mam sily zabrac dzieci na dwor, na spacer, na zabawy tez brak sil, czasem sie zmusze do jakiejs planszowki, pomoge im lekcje odrobic, ale mam zwloki jak nigdy w zyciu. Ogolnie czuje sie jakbym od 3 tygodni miala jelitowke.
Kinnia95
Mi z miesiączki wychodzi 19 a z usg 25. Chociaż ginekolog mówił, że datę ustali dokładnie do 10tc przez moje rozjechane cykle.Dzień dobry, ale tu u Was się już dzieje
Z USG mam termin na 30.04, choć z miesiączki 2tyg.wczesniej. To moja 3 ciąża.
Mmiiaa
Ja smigam w legginsach i dresach, jak gdzies wychodze to sukienki. Chcialam zamowic dzinsy ciazowe z vinted, ale jakies takie ogromne w nogawkach mi sie wszystkie wydajaDziewczyny, właśnie stwierdzam, że powoli mi się kończy czas na zwykłe jeansy.Brzuch mi na tyle wywaliło, że przejście na dresy (które dopiero muszę kupić) się szykuje.
Teoretycznie w poniedziałek zaczynam 12tc, a brzuch mam jak z synem z miesiąc później.

U mnie też właśnie rozjechane cykle. Ale prenatalne ustalili mi wg terminu z Usg.Mi z miesiączki wychodzi 19 a z usg 25. Chociaż ginekolog mówił, że datę ustali dokładnie do 10tc przez moje rozjechane cykle.
U mnie dzisiaj 10t+3d więc leci 11 tydzień. Wczoraj i dzisiaj do południa bez mdłości
chociaż zgaga nadal, ból cycków nadal, wczoraj drzemka. Ale jestem to w stanie przetrawać. Czuje że najgorsze
już za mną
mam nadzieje. W pierwszej ciąży w 13 tyg zaczęłam wracać do żywych więc może teraz i też...

reklama
Kinnia95
Kiedy masz teraz wizytę?U mnie też właśnie rozjechane cykle. Ale prenatalne ustalili mi wg terminu z Usg.