Kinnia95
Fanka BB :)
Ja nigdy nie przepadałam za pączkami. No zjadłam dziś już 2zjadlam cala czekolade z nadzieniem truskawowym brawo ja, tylko ja takich czekolad nie lubie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nigdy nie przepadałam za pączkami. No zjadłam dziś już 2zjadlam cala czekolade z nadzieniem truskawowym brawo ja, tylko ja takich czekolad nie lubie![]()
zjadlam cala czekolade z nadzieniem truskawowym brawo ja, tylko ja takich czekolad nie lubie![]()
Ja też zacny rocznik 84Na mdłosci polecam kropelki Anaketon i odgazowaną cole. Chyba jestem najstarsza tutajrocznik 84
Polecam po prostu wypić na czczo szklankę ciepłej przegotowanej wody. Nie będzie efektu sraczki, a pomóc powinno. Mnie też wreszcie jelita ruszyły jak zaczęłam jeść więcej warzyw a było to wyzwanie bo na początku naprawdę się zmuszałam do papryki czy ogórków. Tylko pomidor od początku wchodził.Dzięki, spróbuje, bo już normalnie ledwo żyje, sto razy bardziej wole mieć mdłości![]()
Cudne wieści.Już po. Dzikus jest. Ma rączki i nóżki i serduszko które biję.
Muszę umówić się na prenatalne i przemyśleć kwestie płodowego DNA
Dziewczyny co ile macie wizyty?
Dziewczyny co ile macie wizyty?
Przy wstawaniu też mam obolałe. Miejmy nadzieję, że bóle szybko ustąpiąNie. Przeważnie mnie bolą jak wstaje z łóżka. Czuję je jak chodzę, bolą przy dotyku. Ale nie jest to mocny bol.
No to nie jestem z tym sama, mój M nie dotyka mnie już od ładnych tygodnimnie bolą tak, że nawet jak syn się próbuje przytulić to podskakuję, przy ciąży z nim wcale nie bolały a teraz już od jakiegoś czasu dają się we znaki. Tak samo przy kąpieli jest masakra.