Bibi89
Fanka BB :)
Nie ma to jak grube wejścieNo dokladnie, wtopa na całego. No, wstyd za mnie.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma to jak grube wejścieNo dokladnie, wtopa na całego. No, wstyd za mnie.![]()
I bede wytykana palcem "to ta która gratulowała, ale nie trafila"Nie ma to jak grube wejście![]()
FalstartNie ma to jak grube wejście![]()
Który to był tydzień ciąży? Przy tej becie około 6kU mnie 100% potwierdzili lekarze cp dopiero w szpitalu przy becie około 6 tys, lekarz prowadzący wcześniej nie miał z czymś takim styczności, albo był ślepy... u mnie nie było wyboru, odrazu na stół i lekarz powiedział, że jeśli uda się, to jajowód zostanie, ale zeby nie nastawiać się na to, bo on już przed ciążą musiał źle funkcjonować, a ciąża jest zaawansowana, wiec jajowód, moze byc poważnie uszkodzony...także mam tylko prawy.
Nie jest w stanie.
Pytałam o to lekarza w kontekście niepłodności idiopatycznej i sprawdzenia czy to nie o to chodzi.
6 tydz + 6 dniKtóry to był tydzień ciąży? Przy tej becie około 6k
czyli rozumiem, ze w październiku będzie więcej kresek??Mogę ja![]()
Niech Olka prowadzi wątek kreskowyczyli rozumiem, ze w październiku będzie więcej kresek??bo gdzieś czytałam, ze jak prowadzisz wątek to jest wysyp
oby i tym razem się sprawdziło
![]()