pietraczkaa
Fanka BB :)
Mam podobnieCzy rośnie Wam już brzuszek ? Ja na przykład czuje takie wypukle w dole brzucha. Pierwszy raz zaszłam tak daleko z maleństwem. Ale wieczorem jakbym miała większy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnieCzy rośnie Wam już brzuszek ? Ja na przykład czuje takie wypukle w dole brzucha. Pierwszy raz zaszłam tak daleko z maleństwem. Ale wieczorem jakbym miała większy.
Ja jestem 12+1. Czuje takie wieczne wzdęcieMam podobniechociaż u mnie na brzuchu jest trochę tłuszczu to wieczorem wyglądam jak w połowie ciąży nie w 9 tygodniu, na tym etapie podobno jeszcze produkujemy dużo progesteronu i on raczej wpływa na to że jesteśmy wydete ale czy to prawda to nie wiem
coraz ciężej mi w pracy ukrywać ciążę
O to już piękny czas ciążyJa jestem 12+1. Czuje takie wieczne wzdęcieogólnie czuję jakby już rósł. Modlę się ,żeby było dobrze.
![]()
O to już piękny czas ciążyna pewno tym razem jest dobrze, też jestem po stracie co prawda jednej ale bardzo świeża sprawa i bardzo chce już ten 12 tydzień i badania prenatalne, może wówczas się ciut uspokoję.
Dzisiaj sobie dokładnie pooglądacie dziecko, zobaczysz że będzie dobrze.![]()
A to przepraszam, myślalam że dzisiaj i krew i USG. To i tak już niedługo.Ja dziś byłam tylko na krwi. USG mam 27.09. przed każdą wizyta nie oddycham. Dopiero na wizycie jak do tej pory się uspokajam. Mąż mówi ,że teraz już będzie dobrze. Oby miał rację. Nie jestem panikarą. Zwykle wszystko traktuje z zimną krwią i przyjmuje na klatę. Ale w tej sytuacji jestem strasznie miękka.
Myslalam już nawet o terapii.
Współczuję Ci bardzo , wiem co musiałam przeżyć. Moje serduszko w tamtym roku odeszło w styczniu. Teraz w imieniny męża w lipcu dowiedziałam się o ciąży. Oby z moim maleństwem wszystko było dobrze.
Na nogach chyba nawet wolniej niz zwykleTak!! A myślałam ze tylko ja tak mamna brzuchu tez zauważyłam więcej włosków
![]()
SuperCześć dziewczyny. Ja już po wizycie. Serduszko bije jak dzwon. 170. Mała fasolka rośnie. Zrobiłam już badania, a na 4 października mam prenatalne. Według usg 9+5tc.
Na dzień dzisiejszy dzidzia silna.![]()
Bardzo się cieszę!Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie. Serduszko bije jak dzwon. 170. Mała fasolka rośnie. Zrobiłam już badania, a na 4 października mam prenatalne. Według usg 9+5tc.
Na dzień dzisiejszy dzidzia silna.![]()