angeliskax
Moderator
Ja przed ślubem stosowałam metody przyspieszania okresu typu gorąca woda, seks itpNiby człowiek stary a taki zacofany aż wstyd![]()
Dzięki za dodatkową porcję wiedzy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przed ślubem stosowałam metody przyspieszania okresu typu gorąca woda, seks itpNiby człowiek stary a taki zacofany aż wstyd![]()
Dzięki za dodatkową porcję wiedzy![]()
ja na początku zaszczepiłam się J&J (po szczepionce czułam sie jak na mega kacu), potem miałam immunitet za przechorowanieRównież nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych.
Ba, jestem ich zagorzałą przeciwniczką.
Byłabym…ujmując to delikatnie-niewiarygodnym biotechnologiem, gdybym rozsiewała teorie spiskowe.
Zadałam proste pytanie- i prosiłabym bardzo o krótkie odpowiedzi.
Teraz w kwestii szczepień i biorechnologii- jakby mi jakiś biotechnolog wygłaszał teorie antyszcepionkowe, to chyba bym go z liścia strzeliła, bo znaczyłoby to, że albo nie chodził na wykłady, albo do cymbała nic nie docierało.
Ja dostałam wieczorem przed ślubem..... Ja, ta wielka biala suknia i okres. Już nigdy w zyciu nie powiem, że mi niekomfortowo, bo mam okresJa przed ślubem stosowałam metody przyspieszania okresu typu gorąca woda, seks itpEfektu nie było, ale za to stres mi spowodował ze okres zamiast w dniu ślubu to dostałam 2 tygodnie później
![]()
Niestety beta 0Obiecałam...sikałam... Dziwny ten test wychodził bo przez pierwsze minuty byłam pewna że widzę cień cienia a później tak jakby to znikało dlatego moja cierpliwość sięgnęła zenitu i pojechałam na betę.Dam znać jak będę miała wyniki
![]()
Noooo już godzinę po chciałam roznieść oddział haha, leżę.. czekam na obchód o 19 i będę błagać żeby mi dali wstać i wyciągneli cewnik bo dostaje tu do głowy@acetylocholina co tam u Ciebie? Doszłaś odrobinkę do siebie?
Noooo już godzinę po chciałam roznieść oddział haha, leżę.. czekam na obchód o 19 i będę błagać żeby mi dali wstać i wyciągneli cewnik bo dostaje tu do głowy![]()
Nieee jestem na innej sali. Dobrze się czuje, wrecz zajebiście.. energia mnie rozpieraA czemu chciałaś roznieść oddział ?Wylądowałaś na tej samej sali czy Cię przenieśli?
I przede wszystkim jak się czujesz? Lepiej niż przed? W sensie psychicznie bo fizycznie to się domyślam
Nieee jestem na innej sali. Dobrze się czuje, wrecz zajebiście.. energia mnie rozpieraPsychicznie czuję się bardzo dobrze
![]()
Jestem sama na pooperacyjnej ale na tym samym oddziale gdzie damy czas leżałamTo bardzo fajnie
Także koniec wygód jeśli chodzi o jednoosobową salę? Czy jesteś na pooperacyjnej?