E
eag
Gość
Tak mam BRh-Masz ujemną grupę krwi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam BRh-Masz ujemną grupę krwi?
Tak mam BRh-
Kurczę! No to trafiłaś na niezłą rzeźnię!!To dobrze, że podalimoi nawet mi nie zbadali grupy krwi
dałam im jakąś stara kartkę z wypisem i stwierdzili, że spoko. A we Wrześni uwierzyli mi na słowo
![]()
Wbrew pozorom to Ty trafiłaś na fantastyczny szpital i lekarzy bo większość wygląda właśnie tak jak Zazu opisujeKurczę! No to trafiłaś na niezłą rzeźnię!!jesteś twardzielka!
![]()
nie wiem czy lekarze, którzy mnie przejmowali umieliby chociaż wymówić słowo fizjoterapeutaA teraz była u mnie fizjoterapeutka żeby pokazać jak się ruszać po operacji, jak wstawać z łóżka itp xD
Twój przypadek daje mi nadziejęBardzo ładna dawka więc możliwe, że działa. Trzeba czasu az cykle się unormują. Ja się nigdy nie doczekałam regulacji bo na 3 podejścia do inozytolu miałalam 3 ciążeteraz jest moje w sumie 4 podejście i zobaczymy jak będzie. Dopiero 8 dc więc ciężko przesadzić kiedy będzie owu bo jakbym miała oceniać po bólu jajnika to by była w 6 dc
![]()
Hahaha! Kurczę a powiem Wam, że narzekali tutaj na lekarzy, na porodówkę w Nowym Targu i laski wolą rodzić w Nowym Sączu w prywatnym szpitalu ale na NFZA. A ja jakbym w pysk dostała.. No klasa!nie wiem czy lekarze, którzy mnie przejmowali umieliby chociaż wymówić słowo fizjoterapeuta![]()
Ej nie zabijaj ale zapomnialam zatestowac xD ale pink w sobotę byl biały więc pewnie nic sie nie zmienilo. Zrobie jutro rano
Ja w czerwcu zeszłego roku odstawiłam antykoncepcję hormonalną, która brałam bardzo długo. Nigdy wcześniej nie badałam hormonów, w trakcie antykoncepcji też nie.A od dawna mialas tak owu późno? Czy bylo normalnie i nagle sie coś popsulo?