reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Bonzur,
Żelazo dostałaś? Oj ten cukier,zawsze jakiś plus,ze po posiłkach jest ok. Czekam na zamknięty wątek, bo tutaj jakoś już straciłam ochotę. Szkoda mi czasu i energii, przy okazji nerwów tracić i po co. Piszesz do kogoś kulturalnie, że masz ochoty na konwersacje, to dostajesz kolejna, że przecież odp 🤷‍♀️🤦‍♀️
Nie ważne jaka była treść, może trzeba wulgarnie... W każdym razie nie daje się wciągać w takie gierki, bo mnie to nie rajcuje.
Ogólnie mam takie samopoczucie mieszane. Boli mnie brzuch i już zaczynam panikować. Jakoś wcześniej mnie bolał i głowa tak nie pracowała jak teraz. Czarne myśli do wizyty daleko.😒🙄 Gratuluję super wieści z wizyt dziewczyny ❤i czekam na za zamknięty. Oby tam było bez takich akcji...
Oj znam ten ból, jeśli chodzi o stres. Ja tak mialam w weekend, ze bolał mnie krzyż i promieniował na brzuch, juz nie wiedzialam czy te mdłości to mialam z bólu czy z ciąży. No ale dziś przeszlo na szczęście. Pewnie jakbym miala bardziej odległą wizyte to bym dzwonila do lekarki o przyspieszenie. O żelazo się jutro zapytam, bo nie dostałam.
No miejmy nadzieje, ze wątek prywatny juz niedlugo się pojawi :) lista wysłana, wiec czekamy :);

A jak tam? Macie już wybrane imiona? ;)
Ja mam dla dziewczynki, dla chłopca mam jeden typ, ale nie jestem pewna 🙈 Ale mimo to, myśle ze bedzie dziewczynka. Albo to moja podświadomość tak działa. W pierwszej ciąży myślałam, ze będzie chłopiec, chodź chciałam dziewczynkę. Ale okazało się, ze jednak dziewczynka. Wiec z moim przeczuciem to tak średnio. Zobaczymy co będzie :) A Ty masz wybrane?

Ja mam dla dziewczynki, dla chłopca mam jeden typ, ale nie jestem pewna 🙈 Ale mimo to, myśle ze bedzie dziewczynka. Albo to moja podświadomość tak działa. W pierwszej ciąży myślałam, ze będzie chłopiec, chodź chciałam dziewczynkę. Ale okazało się, ze jednak dziewczynka. Wiec z moim przeczuciem to tak średnio. Zobaczymy co będzie :) A Ty masz wybrane?
Ja mam podświadomie przeczucie, że będzie chłopak. ☺️

reklama
Do góry