reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Przeczytałam i jestem ciekawa, w tamtym okresie co miałam wyrażaną to fakt, że borykałam się z stanami zapalnymi itd. Teraz w sumie jak nigdy od dłuższego czasu mam spokój 🙈.
Ale miałaś robioną kolposkopie?
Czy lekarz wizualnie stwierdził że to "nadżerka"?
Bo ja mam ektopie i nic z tym nie robią lekarze. A w ciążach już byłam 3 :)

reklama
@LadyCaro hej;) Ty czekasz na histeroskopie teraz? Powiecie mi jak to jest z tym.. trzeba się kłaść do szpitala na 1 dzień czy to możliwe jest tak z buta i do domu?
Nieważne czy NFZ czy prywatnie.

@acetylocholina jak bardzo Cie rozumiem 🤣
Ja miałam w ostatni pt. Zabieg. Jak zaczęli mi podawać narkozę to zaczęłam coś pierdaczyć o siostrze męża 🤦‍♀️ A zaraz po zabiegu jak mnie przewozili podniosłam głowę i zapytałam: jest z nami mój pampers? I odpłynęłam.
Jaki wstyd 🙈🤣🤣.
Ale oni mają polewkę z tych biednych bab 🤣🙇‍♀🤦‍♀️.
To jeszcze w ramach szpitalnych opowieści, jak już jechałam na blok w tej piżamce, czepku na głowie to dostałam takiej głupawki ze stresu, trzęsłam się, mój mąż mnie próbował pocałować a ja krzyczałam ***** CZUJE SIĘ JAK W GREYS ANATOMY, CZY NA SALI OPERACYJNEJ CZEKA MEREDITH GREY?! a Przemek ino powtarzał skończ już cicho 😀

To jeszcze w ramach szpitalnych opowieści, jak już jechałam na blok w tej piżamce, czepku na głowie to dostałam takiej głupawki ze stresu, trzęsłam się, mój mąż mnie próbował pocałować a ja krzyczałam ***** CZUJE SIĘ JAK W GREYS ANATOMY, CZY NA SALI OPERACYJNEJ CZEKA MEREDITH GREY?! a Przemek ino powtarzał skończ już cicho 😀
Ja bym chciała żeby mnie operował Falkowicz <3

reklama
@LadyCaro hej;) Ty czekasz na histeroskopie teraz? Powiecie mi jak to jest z tym.. trzeba się kłaść do szpitala na 1 dzień czy to możliwe jest tak z buta i do domu?
Nieważne czy NFZ czy prywatnie.
tak, czekam. Z tego co mi babka mówiła, to kłade się na 1 dzień w szpitalu a w zasadzie to są około 4h. @pluto_nova miała 14 września histro, więc napewno powie co i jak :)

Do góry