JedynyWolnyNick
Zaciekawiona BB
Nie bardzo wiem na czym polega prywatny wątek. Chodzi o to, że tylko my będziemy go widzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak. Widzą go i moga pisac tam tylko osoby do niego dołączone. Może więc w większą swoboda rozmwiać, dzielić się wątpliwościami czy wrzucać fotki brzucha czy usgNie bardzo wiem na czym polega prywatny wątek. Chodzi o to, że tylko my będziemy go widzieć?
Mam tak samoJa nie czuje jakiejś szczególnej potrzeby robienia prywatnego wątku, ale jak będzie to wpisuję się na listę![]()
To jako doświadczona osoba możesz coś podpowiedzieć? Jak się zakłada taki wątek i czy może być dwóch moderatorów?Ja chętnie przejdę, chyba nie będzie nas dużoco do moderacji odpadam, nie uciagne dwóch prywatnych i roczniaka
![]()
Może być dwóch, trzeba napisac do Asiaslu, że chcemy taki wątek (jeden marcowych już jest więc chyba trzeba jej zaznaczyć, że chodzi o drugi) i podać listę z nikami chętnych osóbTo jako doświadczona osoba możesz coś podpowiedzieć? Jak się zakłada taki wątek i czy może być dwóch moderatorów?![]()
No dobra. Nie brzmi to skomplikowanieMoże być dwóch, trzeba napisac do Asiaslu, że chcemy taki wątek (jeden marcowych już jest więc chyba trzeba jej zaznaczyć, że chodzi o drugi) i podać listę z nikami chętnych osób![]()
Jak dla mnie możnaNo dobra. Nie brzmi to skomplikowanie
Teraz robię sobie weekendowy reset i wracam we wtorek.
Mogę to wtedy ogarnąć.
Może do tego czasu przygotujmy listę chętnych?![]()