reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esterka mi sie wydaje ze jezeli sam tak robi to nie ma problemu bo on sobie krzywdy nie zrobi a juz ie dlugo bedzie mial 5 miesiecy, moja siostra ktora ma teraz 7 lat podniosla sie calkiem majac 5 i pol miesiaca wiec chyba ok.
Albi mi lekarz zalecil dawac malej wit. D codziennie po jednej kropli i daje codziennie (chociaz nie mam juz zaufania do tego lekarza)

reklama
no to teraz juz sama nie wiem czy mi sie cos czasem ie pokielbasilo wit D to vigantol tak? czy to wit . K bo juz sama nie wiem

mili ale wit K podaje sie dziecku karmionemuna cycu do 3 miesiaca bo potem organizm dziecka zaczyna ją sam wytwarzac.
Esti a ona oprocz pałaczka nie ma innych atrakcji? Typu piszczałki, lusterka itp??

Albi przeczytalam teraz i vigantol to wit. D bo juz sama zdurnialam i lekarz kazal dawac raz dziennie po jednej kropli tez do ukonczenia 1 roku zycia dziecka

jestescie kochane ze mnie pocieszacie - ale niestety tesciowa miala racje. To jest po prostu tragiczne!!!!!!!!!!!! siedze i wyje z rozpaczy. Jutro zaczynam wizyty u specjalistow. Najgorsze ze pediatra wypisala tylko skierowanie na badania a lekarzy samemu sobie trzeba szukac - i jeszcze takich ktorzy akceptuja Dominiki ubezpieczenie. Na polsko-jezycznych nie ma szans wiec dodatkowy stres ze jakiejs dolegliwosci po angielsku moge nie zrozumiec.
Tak sie zdolowalam ze szkoda mowic- tyle juz w zyciu kopniakow od losu dostalam i jeszcze moje dzieciatko jest chore. Na razie mamy wyrok- plasawica oczu.
Nie chce mi sie zyc- zaraz pewnie strace mleko z tego wszystkiego. Moja najukochansza Dominiczka..... koncze bo lzy mi zalewaja klawiature

Dominisia ma egzeme na policzkach i dostala lek na ulewanie.
Asia- Borysek ulewa dosc czesto z tego co pisalas i co lekarze na to? bo to nie jest dobrze jak ulewaja ... my mamy stosowac lek do 6 miesiaca
jesu- ale jestem zalamana. Cala euforia i zycie ze mnie ulecialo. Czuje sie jakbym miala 80 lat

reklama
ja juz na nogach jestem i wiecie co dobry humor prysł po tym jak przeczytałam to co pumi napisała :-( :-( :-( tak mi przykro, moge tylko posatawic sie w twojej sytuacji pumi. Zycie jest okrutne, ide szykowac sie do wyjscia do lekarza, zobaczymy co bedzie u nas, ehhhh...

Do góry