reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja Natalke nadal woze w gondoli mimo ze jest juz ciasna ale spacerowka nie wchodzi w gre na razie bo boje sie o kregoslup a poza tym Natalka jak marudzi i zaczyna plakac to musze z wozka gondolke wyciagac i wtedy zasypia jak bujam.
Anja zajebisty ten kot az ze smiechu meza obudzilam:-D
Kupilam malej dzisiaj fajny kapelusik na komunie i chuste i sobie bluzke i spodnie jutro sie pochwale no i sukieneczke tez jej kupilam taka na lato:-)
A ja od pewnego czasu choruje na spacerowke coneco solar, zakochalam sie w niej i na przyszla wiosne jej kupie:tak:

reklama
A ja na 9 umowiona jestem z moja przyjaciolka fryzjerka bo musze wlosy zrobic na komunie bo to juz w niedziele

Pumi niemartw bedzie oki tzymam kciuki mocno .:tak:
Dziuba co z pierscionkami ?znalazlas?
wczoraj bylismy zalatwiac chrzest kamilkowi .bedzie 1 czerwca.
jutro w poludnie ide z kamilkiem do doktorki bo jak bylam ostatnio dala mu skierownie na badanie na posiew moczu noi ide z wynikami. a w przyszlym tygodniu mam mu wprowadzic marchew z jablkiem deser lub sok

A myślałam , że tylko mój bąbel jest jeszcze przed tym ważnym wydarzeniem?
Czy u Was też jest tyle biurokracji związanej z chrztem?

Esterka naprawde? kurcze a mi sie ten wozek strasznie podoba, bede musiala o nim dokladniej poczytac
Pumi!!!!!!!!!! Ty wariatko jedna zobaczysz ze wszystko z Dominisia jest wporzadku i nie wymyslaj jej zadnych guzow:crazy: Twoja tesciowa sama ma chyba guza:wściekła/y: wogole jak mozna tak nastraszyc mate ktora i tak juz duzo przeszla:wściekła/y:
Dziuba nie martw sie napewno sie znajda, pewnie polozylas w domu i nie pamietasz ze zmeczenia

jej 1 dzien mnie nie bylo i zaleglosci ze masakra!!;-)pisze co pamietam....
Wiec Anja jesli chodzi o witaminy to masz racje! nie mozna przesadzac z witaminami, tymbardziej ze mleka modyfikowane maja ich wystarczajaco!!!co innego jak dzidzia jest przy samej piersi........to moje zdanie.bo hiperwitaminoza czyli nadmiar witamin tez jest bardzo szkodliwe..... powoduje powazne choroby nerek i watroby.....
Moj Kubus ma jeszcze troche miejsca w gondoli dlatego nawet nie zamieerzam i nie probuje robic mu spacerowki a tez mam wozek wielofunkcyjny:tak:
Dziuba szkoda ze pogoda ze zrabala ale dalej czekam na fotki bo teraz na dniach ma byc pieknie:-D
Esti kucharzysz .........chyba to lubisz prawda???;-)
Albi heheheh trzeba przed Toba sklepy zamykac:-pa jaka kupilas ta mate edukacyjna??bo my tez zamierzamy kupic i mysle nad taka co ma Agne:tak:
Katarzynko wspolczuje-faktycznie juz kiedys pisalas o tych swoich przebojach z @:dry:szczerze Ci wspolczuje:zawstydzona/y:oby sie polepszylo!
Dziuba a co z pierscionkami??wiesz teraz jestes matka polka taka 100% masz full na glowie pewnie zdjelas ale na bank sa w domu!!a moze mama Ci gdzies polozyla w inne miejsce??a moze tez pieklas ciasto i je sciagnelas???:sorry2:
Pumi Kochana dziewczyny maja racje -Kubusczasem robi zeza jak ma cos za blisko przed oczami ale go pilnuje zeby tak nie robil .duzo czytalam o niedorozwoju ukladu nerwowego u dzieci -trzeba czasu nie martw sie to nic zlego!!!tez rodzilam naturalnie 17h i Kubus mial przodoglowie ale juz zaniklo dawno takze uszy do gory!!!ale dla swietego spokoju odwiedz lekarza:dry:
dzisiaj bylismy na szczepieniu -zniosl je w miare dobrze;-)pozniej obiadek i do glogowa -cala droge pieknie spal:tak:pozniej troche duzo wrazen i nie mogl zasnac wiec w koncuu ok 22 dalam mu czopka i spi.........
chcialam sie czyms podzielic....jak bylam w przychodni ok poludnia na dworze bylo naprawde cieplo!!!a te dzieci poubierane jak na zime a nasz tylko w bidziaku z dlugim i cieplejszym dresie czapeczka i skarpetkami a te maluszki 3 swietry spiochy kurtki czapki zimowe i rajstopy- masakra -kubus mi nie choruje jest troche zahartowany ale naprawde dzis zgupialam i dziekuje Wam ze poruszylyscie temat ubierania - teraz jestem spokojna ze nie robie mu krzywdy,,,,,,,,,,:tak:a rajstop wogole nie mamy...:dry:

co do sporu, to ja mam spacerówkę rozkładaną na płask i nie szkodzi to młodemu kręgosłupowi:tak::tak:

trudno was doczytać , ale będę to robić sukcesywnie i wstawiać posty jeden za drugim;-)
foty jutra bo coś się qrde spieprzyło:crazy:
a tymczasem Pumi nie słuchaj głupot tak jak Albi radzi:angry::angry:

to chyba tylko ja zakladam malej rajstopy:szok: i nadodatek ma dodatkowo 2 pieluchy tetrowe i boje sie ze mi sie odparzy
Basia a czy ja malej tez szkodze? bo mala jest na sztucznym od poczatku i pediatra mi kaze dawac malej dodatowo codziennie 5 kropel cebion multi do roku zycia

reklama
Esti ja mam fotelik Coneco i ejstem zadowolona:tak:Pam my juz po tym wydarzeniu i nie bylo tak strasznie;-)a biurkokracji prawie wcale:-D- spoko proboszcz;-)Mili pokaz ciuszki:-pi wloski jak zrobisz;-)ja zapomnialam Wam napisac ze moj mezczyzna ten mniejszy wazy 5840:rofl2:a zatydz konczy 3 miesiace i mam pozwolenie na jabluszko i marcheweczke za 2 tyg:tak: a jak wroce do pracy czyli jak zacznie 5 mc moge podawac obiadki z hippa albo gerbera ale najpierw warzywka a pozniej miesne jak bedzie starszy i jak bedzie wogole mogl:-(
a niedlugo wybieram sie do fryca,na solarium i bede czula sie jak nowa:-D
jutro moj tatus ma imieniny -Stasiu (Dziuba dla Twojego mezulka wszytskiego co naj i duzo milosci dla swoich pieknych kobitek!!!:-p) i robimy imprezke na dzialce ah....w koncu zjem troche czegos z grilla - chyba nie zaszkodzi to Kubie?????:dry:ide spac bo padam

Do góry