reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

esti, no oczywiście że nie posadzę Tobiego już teraz w wózku! może czegoś nie doczytałam...:sorry2: My oboje z Mążusiem uwielbiamy jeździć na rowerze i chcielibyśmy Tobiego juz wozić, ale wiem, że będzie to możliwe najwcześniej w przyszłym roku latem. Podobnie jeśli chodzi o krzesełka do karmienia, chcemy kupić takie z możliwością rozkłądania do pozycji pół-siedzącej a i tak wiadomo że można je będzie stosować od lipca mniej więcej.

reklama
pewnie ze tak to jeszcze niedojzaly uklad nerwowy albo niedobor jakiejs witaminy a ty panikujesz, nie denerwuj sie mała jest zdrowa piękna i wszystko oki, a teściowa z jej madrymi radami wystaw nastepnym razem za drzwi.

:-)dziewczyny ja jeszcze woze kamila w gondoli , ale jak bylam niedawno u doktorki to jak ona zobaczyla jak kamil lezy w tym wozku to kazala za niedlugo go przestawic do spacerowki na lezaco .ja mam wozek 2w 1 i zeby byla spacerowka odpina sie tylko material z bokow i tym sposobem nogi i reszta sa odsloniete i jest normalna spacerowka ,ale reszta zostaje tak samo .jak sie to sciagnie to kamil lezy identycznie jak w gondoli ma tak samo plasko tyle ze niedotyka nogami konca gondoli i sie nieodpycha ,ale tak jak pisalam trzymam go w gondoli poki jescze sie da ,ale juz niedlugo .

reklama
ide do wyrka bo na 9:00 mamy tego dermatologa, a moj syn wstaje kolo 6 rano :-D :-D :-D ale wczoraj i przedwczoraj posmarowalam mu to sudocremem i prawie nie widac tylko czuc szorstkie pod reka, dzisiaj juz nie smarowalam zeby lekarka mogla to zobaczyc.

Do góry