reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A ja uważam że jeśli spacerówka jest w pozycji leżącej to dziecku nie stanie się żadna krzywda.O wiele gorzej jest wozić maluszka w foteliku bo tam to dopiero ma ciasno.

Pumi:
Zapotrzebowanie niemowlat na żelazo a także wapń i cynk jest od 3 do 5 razy wieksze niz u dorosłego! To m.in. dlatego mleka modyfikowane zawierają wyższe ilości tych składników. Te trzy mikroelementy warunkują prawidłowy rozwój układu nerwowego niemowlęcia i tym samym właściwy rozwój psychosomatyczny. Dobrze by dieta mamy również obfitowała w te cenne składniki mineralne.

Pumi, musi być dobrze a prawo matki denerwować się:happy:
Dziuba, jeśli jeszcze nie znalazłaś - przeanalizuj jeszcze raz gdzie ostatni raz miałaś te pierścionki, przeszukaj wszystkie najgłupsze miejsca, mam nadzieję że się znajdą:tak:
Tobi też jeździ w spacerówce takiej 2 w 1, czyli właśnie rozkładającej się na płasko, a do tego z szeleczkami - prezentuję na zdjęciu - akurat lekko podniesiona bo się młody nudził i chciałam żeby morze zobaczył:rofl2:

Załączniki

• 100_2608.JPG
    100_2608.JPG
    224,2 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_2613.JPG
    100_2613.JPG
    183,5 KB · Wyświetleń: 22
  • 100_2626.JPG
    100_2626.JPG
    192,8 KB · Wyświetleń: 17
  • 100_2630.JPG
    100_2630.JPG
    176,6 KB · Wyświetleń: 18
ja tam juz czasami wkładam Kacperka do spacerówki( a w domu to cały czas), bo wtedy wszystko widzi i bardzo to lubi
chyba , ze jest bardzo wietrzny dzień to wtedy tylko gondolka ale to rzadko się zdarza , a miejsca ma tyle co Dawidek

dobra zaraz wrzucę parę fotek:tak::tak:

takie rzeczy nie pisza pryitywy, tylko lekarze- ortopedzi!!!!!

i tu nie ma, "ja mam inne zdanie", mozna dziecko trzymac do gory nogami tez i moze nie plakac:rofl2: nie chce byc zlosliwa, ale chodzenie potem do ortopedy z dzieckiem bedzie bardziej uciazliwe niz wozenie w gondoli:no:
skoro doradza sie spacerowke 6-7 msc zycia to sa do tego powody jakies, t nie wydzimisie durnych specjalistow, a zreszta!:wściekła/y:

Pumisiu, twoja tesciowka jest niepowazna, dziecko moze miec lekkiego zeza czy leciec mu oczko nawet d 1roku zycia, norma, ukl nerwwy sie ksztaltuje, moja kiwala noga pamietasz???? Ukl nerwowy caly czas sie dosknali, wiec spokojnie, bo przez stres stracisz mleczko.....sciskam i wysylam wesole zdjecie na poprawe humoru:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Anja ja sie z Tobą zgadzam................ale nie chcę sie z nikim kłócić..................to inni będą potem płakać nie my
A ja sie objadłam pomidorów z czosnkiem i chlebkiem od Anji...a wiesz co posypałam czosnkiem chlebek.....pyyyyyyycha

Do góry