reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja Kubue tez daje ale 4 krople codziennie....tylko ze ja karmie cycem:dry:hm.....mysle ze spokojnie mozesz dawac bo chodzi o to zeby nie przeginac jak dziecko dodatkowo je stale pokarmy i ma porzadna ta diete rozumiesz mnie???:sorry2:przeczytam ulotke i jeszcze Ci napisze co mysle ale jest si nie panikuj Mili;-)

reklama
Basia mniam ale zjadlabym kielbaske z grilla, w tym roku jeste jakas nie nazarta na kielbaski a jak bylam w ciazy to na nie patrzyc nie moglam i chyba teraz nadrabiam:-D oczywiscie jutro sie pochwale ubrankami i wloskami:tak:tez z checia poszlabym na solarium i mialam isc w tym tygodniu ale czasu brak bo jezdze codziennie na mieszkanie z mezem i zdrapujemy stare tapety zeby przygotowac sciany na szpachle no i dzis juz zamontowali nam nowe drzwi:tak:

Basiuchna nie wiem jaką ma Agnie (Aga sorki jakos mi umkneła) ale ja kupiłam na Allegro FP. W smyku unas kosztuje jakie 300 zł a na Allegro 225 zł wraz z transportem.
Zobacz załącznik 77262
no własnie zapomniałam kupiłam jeszcze pościel młodemu tez z Allego fajniusia potem znajde linka to wkleje.

Mili mają bardzo słabą amortyzację, co jest podstawową wadą i są wykonane z bardzo kiepskich materialów.......ale poszukaj opinii
Czekamy na zdjęcia:happy:
B-Asia uwielbiam gotować:-)

Ja mam pytanie czy wit D mozna lub trzeba a moze wogole nie mozna podawac dziecku, ktore jest karmione sztucznym mlekiem?? Pytam bo ja daje co 2 dzien a ta witamina w nadmiarze jest bardzo szkodliwa, wizyte u pediatry mam 19 to sie zapytam ale moze nie powinnam jej podawac Dawidowi skoro pije sztuczne.

Ja Oliwera już rzadko kładę na macie, bo skubany chwyta się pałąków i podnosi głowę i prawie cały kręgosłup do siedzenia................
Już sam nie wiem czy mu na to pozwalać czy nie?????????????Za 2 tygodnie będzie miał 5 miesięcy.
Jak myślicie?

reklama
Do góry