reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka-dziekuje ale jeszcze tle przed nami ze jakos nie moge przestac myslec.Postaram sie wziac w garsc

reklama
Wiesz co Szopka, już dzisiaj mi lepiej:tak::-) Wczoraj sprzedałam go na pół dnia mojej mamie (która akurat miała wolne, bo normalnie to babcia pracująca jest), posprzątałam sobie w domku, założyłam nowe firaneczki w sypialni, ugotowałam obiad i po prostu miałam "wolne" od mojego smyka. I jak wrócił od dziadków (cały dzień na dworku, a paznokcie czorne jakby z dziadkiem cały ogródek przekopał) to padł ok 20.30 i spał grzecznie do 7 rano. I ja się wyspałam i jest ok;-)
I mąż sobie dzisiaj wziął wolne, taka piękna pogoda, to pewnie go na spacer wyciągniemy z Wojciem.

Witam słoneczni
Spindralam na da da bo Livia szkudzi w chacie a sprzatanko-kiedy????????????????????/:szok:

Mam pytanie - co bezpiecznego dla dziecka można zastosować przeciw owadom? (na skórę dziecka) Często chodzimy teraz wieczorami po dworze i coś już Czarka zdążyło uchlać w policzek.:baffled:

przyjaciółka poleciła mi taka bransoletke na owady z Mothercare. Kupiłam ją jak lecieliśmy na urlop w listopadzie i afrykańskie komary skutecznie odstraszała:-)

no myślałam, że mnie cholera weźmie dzisiaj rano! próbowałam wysłać posła, ale za każdym razem jak go już napisałam, nie mogłam go wysłać :angry: żyłka pulsowała mi jak jasna cholera :angry: tylko czerwcówki tutejsze nie śmigały, inne stronki ładowały się, mogłam posty wysłać :angry::angry::angry: a czerwcówkoland ni chu chu :angry:

dzisiejszy dzień pracy - oj nudny i internetowy ;-) kierownika (mój bezpośredni) nie było od 12, szef szef (czyli kierwonik całej bazy) siedział zamknięty w swoim gabinecie, grupa terenowa pojechała na pomiary, sekretarka (sierpniówka ;-)) pracowała ze 2 godziny i polazła do domku :-D i siedzieliśmy generalnie tylko w czwórkę :-D i czekaliśmy na dane z Krakowa, których oczywiście nie dostaliśmy, a bez nich nie możemy zabrać się za robotę :rolleyes2: tak więc same rozumiecie, że należało przepszeperać neta ;-) ku rozpaczy męża znalazłam sobie aparat, który chcę kupić :-D biedny ten mój mąż ze mną ;-)

aaaa, wczoraj okazało się, że będę mogła wziąć urlop :-D bo wiecie, mi jedynie 2 dni przysługują, bo to przecież pierwsza praca. Ale sekretara mi mówiła, że po umowie w lipcu dostanę pełen urlop awansem :-D czyli będę mogła gdzieś z mężulkiem i Antonkiem wyjechać :-D :-D :-D czad!

JOLA na mnie mówili (i niektórzy nadal mówią) Nicia ;-)

ELMALUSZEK będzie git :tak: buziole dla Amelci :tak:

ISZATR mówisz i masz ;-) zapraszam do galerii ;-)

GOSIU witaj, witaj! przesyłam pozdrowionka z Sulechowa :tak:

Gingeros fajnie że dostaniesz urlop! :tak: I "chyba" praca też nie najgorsza ;-):-D

elmaluszku kciukasy wciąż zaciśnięte :tak:

agik cieszę się, że już lepiej - takie przesilenia związane z przedawkowaniem Naszych Słodkich Maleństw ;-) chyba każdemu się trafiają :tak:

A ja odkrywam uroki życia - bo leki wciąż na mnie działają i to coraz skuteczniej, jestem szczęśliwa :-D Natomiast dopadają mnie różne lęki związane z tym, co będzie zimą, jednak to pewnie typowy objaw ciąży ;-) (poprzednio jakoś mnie ominął, jak pozostałe...)

Albo jest szczęsliwy na urlopie wychowawczym :-D
oj taaaaaaaaaaaak:-D
gingeros jak ty posła chciałaś nam tu przysłać to dobrze, że nie poszedł (bo to forum mamowo-dzieciowe, nie polityczne):-p;-):-p
agik fajnie, że już lepiej:tak: jak spacerek?
elmaluszek kciuki zaciśnięte
Esiu ja chyba coś przespałam:sorry2: o co chodzi z lekami i zimą?

reklama
GINEROSKU DZIEKUJE BARDZO:-D
Livia rozkoszna robi furore zaczepia wszystkich zachwyca sie kwiatkami pieskami kotkami i wszystkim dookoła nie ma czasu nawet marudzic,a wieczorkiem cycus i pada,no i rano paszczak i dalej łazenie -jak ja ja kocham:tak::tak::tak::-)

Do góry