Ja zaczynam 19 tc i tez cichoszaaaJa jeszcze chyba wcale nie czuje, albo nie wiem że to już ruchyco wieczór wczuwam się i czekam, ale chyba póki co nic z tego

PS. Sorki za te posty pod postem ale coś edycja mi nie wyszła tak jak chciałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynam 19 tc i tez cichoszaaaJa jeszcze chyba wcale nie czuje, albo nie wiem że to już ruchyco wieczór wczuwam się i czekam, ale chyba póki co nic z tego
To moja druga ciąża. W pierwszej dużo później czułam ruchy ale miałam łożysko na przedniej ścianie, a teraz dla odmiany na tylniej więc to może przez to tak wcześnieJa jeszcze chyba wcale nie czuje, albo nie wiem że to już ruchyco wieczór wczuwam się i czekam, ale chyba póki co nic z tego
A w którym tygodniu wtedy poczułaś? Też mam łożysko na przedniej ścianie i nic nie czuję, koleżanka mi mówiła, że jak ona miała na przedniej to dopiero w 25 tygodniu zaczęła czuć, dlatego jestem ciekawaTo moja druga ciąża. W pierwszej dużo później czułam ruchy ale miałam łożysko na przedniej ścianie, a teraz dla odmiany na tylniej więc to może przez to tak wcześnie![]()
Gdzieś tak 23-24 tydzieńA w którym tygodniu wtedy poczułaś? Też mam łożysko na przedniej ścianie i nic nie czuję, koleżanka mi mówiła, że jak ona miała na przedniej to dopiero w 25 tygodniu zaczęła czuć, dlatego jestem ciekawa![]()
Z tego co wiem jest możliwość przeprowadzenia operacji dziecka w łonie matki. Dodatkowo wiadomo jaki szpital jest potrzebny (chodzi mi o stopnie referencyjności)Hej kobietki, tez nie dostałam wiadomości odnośnie prywatnego wątku.
Ja na wizytę w 16 tyg mam zrobić badania morfologii krwi i mocz, jutro właśnie idę na pobranie. Powiem wam, ze zastanawiam się nad badaniem prenatalnym, tylko trochę przespałam temat i teraz mogę zrobić te badania Nifty lub Sanco bo to 15 tydzień, lekarz prowadzący niby mówi, ze wszystko jest w porządku i on nie widzi sensu robić tych badań, tylko kobietki powiedzcie mi czy wiedza o tym ze maleństwo ma jakieś wady czy nie, może cos zmienić? Czy jest jakieś leczenie i duże prawdopodobieństwo wyleczenia tego, czy raczej mimo leczenia wad dzieciątko rodzi się z wadami? Przyznaje się bez bicia, ze naprawdę jak swoje życie ogarniam na codzień tak tematu ciąży wcale![]()
A na jakim etapie jesteś?Hej, długo szukałam takiego wątku, mam nadzieję, że można dołączyć?
Wiem, że jesteście dla siebie dużym wsparciem... Szukam osób, które są na podobnym etapie jak ja i którym będę mogła zadać pytanie lub podzielić się swoimi doświadczeniami![]()
Witamy, opowiedz nam coś o sobieHej, długo szukałam takiego wątku, mam nadzieję, że można dołączyć?
Wiem, że jesteście dla siebie dużym wsparciem... Szukam osób, które są na podobnym etapie jak ja i którym będę mogła zadać pytanie lub podzielić się swoimi doświadczeniami![]()