Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dopiero 4 od ostatniego@ także czekamlicząc od ostatniej @ to wypada 6 tydzień.
pierwsza Twoja dzidzia ?Ja mam dopiero 4 od ostatniego@ także czekam![]()
Juz byłam w ciazy, ale nie udało się. Teraz kolejne podejście i będzie dobrze. Szczerze nie mogę się tego wszystkiego doczekaćpierwsza Twoja dzidzia ?
Mi 4tygodnie od @ już na piersiach pojawiły się widoczne żyły niebieskie i bardzo bolały piersi, a gdzieś za tydzień zaczęły się mdłości.
trzymam kciuki za Ciebie i za nas wszystkieJuz byłam w ciazy, ale nie udało się. Teraz kolejne podejście i będzie dobrze. Szczerze nie mogę się tego wszystkiego doczekać![]()
Super wieściJest akcja serca termin 12.7
GratulacjeJest akcja serca termin 12.7
Super, świetna wiadomośćJest akcja serca termin 12.7
Hej
Witam nowe dziewczyny
Trzymam kciuki za wizytujace dzis
Ja jutro wizyta i mam stresa juz...![]()
Milosci ciag dalszyaz zavzelam szukać jakis tabletek na mdlosci zeby kupic...I chyba eybiore sie do apteka I poszukam czegos..bo nie moge normalnie funkcjonowac
![]()