reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dziewczyny te kopytka szpinakowe to był super pomysł córa 2 talerze kulek zjadła byłam w szoku ale tylko się cieszyć juz wiem jak jej szpinak podawać hehheh w kulkach :p

reklama
u nas przetrzymanie działa gorzej...
jak córa w dzień się wyśpi to i w nocy ładnie śpi :tak:
a wczoraj spała tylko rano i potem padła szybko wieczorem i co chwilę budziła się z płaczem...

blueberry ale samo położenie to nie oznaka jeszcze że zaśnie nie? ;-)
ja też moją kładę w porze, w której powinna spać, ale nie zawsze się zasypia i po kilkunastu minutach wyciągam ją jeśli nie jest śpiąca.

blueberry ale samo położenie to nie oznaka jeszcze że zaśnie nie? ;-)
ja też moją kładę w porze, w której powinna spać, ale nie zawsze się zasypia i po kilkunastu minutach wyciągam ją jeśli nie jest śpiąca.
Zawsze zasypia :-). Może kilka razy się zdarzyło, że faktycznie odpuściłam, ale ostatnio nie ma z tym problemu. Generalnie nie czekam na oznaki senności, bo jakoś nigdy ich nie widać ;-). Mamy stałe pory drzemek i jak przychodzi ta godzina, to go kładę. Cierpliwie znoszę to że wstaje, prosi o picie 10 razy, zaczepia mnie, pokazuje kwiatki na kołdrze itp :-D. W końcu kładzie się i usypia.

Witam :-)
ja dzisiaj tak późno:sorry2: ale od rana szorowałam łazienkę:tak: a o 12 byłyśmy na rowerach wróciłyśmy dopiero teraz:tak: nogi mi odpadają:baffled: kondycja zerowa:zawstydzona/y:

moja córcia dzisiaj w nocy jadła o 1 mleko:zawstydzona/y: ale marudziła raczej dla tego że spała na brzuszku i nie mogła się odwrócić:baffled: a ja pobiegłam do kuchni zrobić mleko:sorry2:

hej!

to mi raźniej apropo nocek:tak:widzę, że Tola i Natalka się jednoczą z Zosią:-Dod 1 tuliłam co dwie godziny, o 5.30 mąż dał kachę łyżeczką. Póki co ustalone, że ja wstaję w nocy a on karmi nad ranem.
Może spróbuję jeszcze z butlą przed snem. Musimy coś wykombinować:-p

blueberry - robię dokładnie tak samo jak Ty. Pora drzemki - kładę i już. Nigdy nie protestuje nawet jak nie zaśnie to leży sobie przez godzinkę:tak::-)

hej :happy:

Mój Piotruś znowu ma katar... Po kilku dniach przerwy... To już trzeci raz :crazy: W sumie wszystko trwa ponad miesiąc :baffled: Nie wiem, czy to alergia, czy przeziębienie.. U lekarki byliśmy 2-3 razy i za każdym razem nic nie stwierdziła oprócz kataru..

Leje mu się z tego nosa strasznie.. :-( Męczy się biedny w nocy :-(

kaskada - gratuluję synusia :-)

Ja tam się mojego nie pytam czy chce czy nie, tylko go kładę i już :-p

no ja tak wieczorem zawsze robie no chyba ze zacznie koncert to wyjme przytule i z powrotem do wyrka ale w dzień nie zawsze sie udaje siostra go nieraz zachęca do zabawy i nie spania :p

a co do smoka mój tylko jak na razie do zasypiania go dostaje na spacery już nie biorę

reklama
Ja tam się mojego nie pytam czy chce czy nie, tylko go kładę i już :-p

Ja też tak robię i zazwyczaj zasypia bez protestu. Ale czasami tak jak dzisiaj bunt i muszę wyciągnąć z łóżeczka bo nie będzie spała.
Ale pół godziny temu usnęła mi po prostu na kolanach i odniosłam ją do łóżeczka.

Do góry