reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak Was niemeju to ja idu spac DOBRANOC
O dostałam dziś od tesciówki cudny srebrny pierścionek.Koffam srebro:rofl2::rofl2:

Witajcie.:-)
Nie było mnie pare dni, ale chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było...:no::-(
A ja w sumie udawałam przykładną matkę i kurę domową -udawałam, bo średnio mi to coś wychodzi.:baffled::sorry2: Zresztą Maciek ostatnio testuje moją cierpliwość -straszny się zrobił -beczy jak coś jest nie po jego myśli, obraża się, krzyczy i zaczął bić (nie wiem skąd mu to się wzięło, bo my nie bijemy (a przynamniej staramy się;-)) i wcześniej on też nie bił i myślałam, że "nie umie").:baffled::dry::wściekła/y:
Dzisiaj Maćko wstał po 5:baffled: i do tego obudził Grześka.:crazy: Był marudny, nie chciał jeść obiadu, Grzesiek zresztą też nie chciał jeść -od 10 do 15.30 nic nie zjadł:baffled:. Maciek w końcu padł po 15, więc na spacerek nie poszliśmy. Zresztą po takim dniu nie miałam ochoty się ruszać z domu. Choć miałam wyrzuty sumienia, że taka ładna pogoda, a my się kisimy w domu.:dry::baffled:

Przeleciałam wszystkie posty, ale oczywiście pozapominęłam co najmniej połowę.:sorry2:
Dziękuję wszystkim za komplementa.:zawstydzona/y::tak:

Marta wielkie grataki dla Juleczka.:tak::-)A psiaczka mieliście cudownego.:tak:

Bodzia wszystkie fotki świetne, a Ty piękna.:tak:

Wszystkim chorowitkom duuuużo zdróweczka.:-)

No i zapomniałam, co jeszcze.:dry:

Witaj Asiulinko! Pewnie że tęskniłam:tak: Jeśli chodzi o testowanie wytrzymałości matki to : NIENAWIDZE JAK MÓJ SYN NIE CHODZI DO PRZEDSZKOLA!!!!!!!! Przeca od dwóch dni mam ochotę zamknąc dzieciarnię na strychu:wściekła/y: Nie dośc że Adriano zmierzli bo chce do peckola, to jeszcze Madziocha się wydziera na maxa. Chyba chce zobaczyc na ile jej wolno.:sorry2:

reklama
No sie zmniejszyły;-)
HPIM6623.jpg

kto powiedział że łóżeczko jest jednoosobowe:-p
HPIM6713.jpg

takie Adriano kupił okularki
HPIM6714.jpg

a takie Madzia:-)

Do góry