hachette
Fanka BB :)
Dostaje smsa jak są wyniki do odbioru wiec nie przeocze, specjalnie ładowarkę wzięłam do pracy jakby mi się telefon postanowił rozładować@hachette odswiezasz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostaje smsa jak są wyniki do odbioru wiec nie przeocze, specjalnie ładowarkę wzięłam do pracy jakby mi się telefon postanowił rozładować@hachette odswiezasz?
A uszy czerwone jak buraczkiBiedna już ma czkawkę dziś, wszyscy o niej mówią![]()
O to na grubo widzę poszłoJa to chyba się dziś napiję, mega chujowy dzień. Owu się zbliża a mnie chłop tak zezlił że go wyjebałam na kanapę. Kolejny cykl w dupę![]()
bo tak i juzDostaje smsa jak są wyniki do odbioru wiec nie przeocze, specjalnie ładowarkę wzięłam do pracy jakby mi się telefon postanowił rozładowaćale coraz więcej czarnych chmur mi się juz nad głową zbiera, bo niby czemu miałoby się udać skoro tyle lat się nie udaje?
![]()
A co zrobil?Ja to chyba się dziś napiję, mega chujowy dzień. Owu się zbliża a mnie chłop tak zezlił że go wyjebałam na kanapę. Kolejny cykl w dupę![]()
Może się system zawiesił i nie wysłał smsaDostaje smsa jak są wyniki do odbioru wiec nie przeocze, specjalnie ładowarkę wzięłam do pracy jakby mi się telefon postanowił rozładowaćale coraz więcej czarnych chmur mi się juz nad głową zbiera, bo niby czemu miałoby się udać skoro tyle lat się nie udaje?
![]()
Grubszy temat z którym walczę od kilku miesięcy i nie potrafimy dość do konsensusu. Tj ja mam inne oczekiwania, jedna rzecz mi przeszkadza po awanturze wszystko spoko zgadza się ze mną, a po jakimś czasie znów wracamy do punktu wyjścia.A co zrobil?
Rozumiem Cię chociaż nie staram się tak długo jak Ty. No bo czemu miałoby się akurat w tym cyklu udać. I ja mam takie podejście, że wolę się negatywnie nastawić wtedy rozczarowanie może jakoś mniej boli. A z drugiej bardzo by sie chciało. Mam nadzieję że się pozytywnie zaskoczyszDostaje smsa jak są wyniki do odbioru wiec nie przeocze, specjalnie ładowarkę wzięłam do pracy jakby mi się telefon postanowił rozładowaćale coraz więcej czarnych chmur mi się juz nad głową zbiera, bo niby czemu miałoby się udać skoro tyle lat się nie udaje?
![]()
Dostaje smsa jak są wyniki do odbioru wiec nie przeocze, specjalnie ładowarkę wzięłam do pracy jakby mi się telefon postanowił rozładowaćale coraz więcej czarnych chmur mi się juz nad głową zbiera, bo niby czemu miałoby się udać skoro tyle lat się nie udaje?
![]()