Bolilol
Fanka BB :)
a co Ci lekarz powiedział?czy dostałam wyniki po tym jak wyszłam od lekarza i wróciłam do pracy? Otóż : tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co Ci lekarz powiedział?czy dostałam wyniki po tym jak wyszłam od lekarza i wróciłam do pracy? Otóż : tak
Historia z życia mojej koleżanki ;-) Przy in vitro ponoć nawet ich komórki nie chciały się spotkać?! Wyszło im dopiero któreś tam ICSI. A rok po urodzeniu się małej - koleżanka zaobserwowała, że jej brzuch rośnie... Okresu nadal nie miała po porodzie. No to siłownia, sport, te sprawy... A przy tym imprezy w pracy, po drodze nawet mój panieński ;-) Wreszcie wypchnięto ją na badania. Pojechała do szpitala, a tam do niej z ekranu macha córka, 4. miesiąc...to ja znam ciąże z zaskoczenia, w której dziewczyna nie mogła zajść w ciążę ani z byłym, ani z obecnym partnerem. Wieeeeleeee lat starań. W końcu było in vitro, nie wiem ile było transferów, procedur, nie wiem, ale udało się. Urodziła im się zdrowa, ale wymagająca dzidzia. No i po roku zaskoczyła ich druga ciążanie zabezpieczali się, bo przecież nie są w stanie naturalnie zajsc w ciążę i suprajs
![]()
No wiem, że to ważne, dlatego latam co i rusz, żeby żadnej próchnicy nie było.Serio to ważne.
Jak już pisałam na staraczkach jest szansa, że przyczyną zatrzymania serduszka w mojej drugiej straconej ciąży był właśnie stan zapalny w ósemce.
Nie róbcie sobie tego
A co lekarz mówił?czy dostałam wyniki po tym jak wyszłam od lekarza i wróciłam do pracy? Otóż : tak
Kurde, ale ja jestem pewna- nie piszę historii sąsiadki Helenki. Za każdym razem leciałam do stomatologa, trust me.Wczoraj po 13-tej. Sprawdzałam. Nie pisze o czymś, jeśli nie jestem pewna.
Takie wygody typu: dzwonię i dostaje recepte na antybiotyk powodują, ze później się nie robi z tym porządku latami, wiec nadal powtórzę: boli ząb - jedziemy do stomatologa. Mi stomatolog robił kanałowe w Boże ciało, także da się!
a możliwe jest, żeby ta beta spadkowa była jeśli wcześniej wartość była większa? Czy to już raczej w takie dopuszczalnej normie laboratoryjnej (że wynik może się różnić)? Tak z ciekawości pytamA co lekarz mówił?
Te wynikło sumie nie pozostawiają wątpliwości. Nic nie rośnie, prog spadł i stąd okres :-(.
A pomysl, co by było, gdybys po pierwszym razie usunęła te ósemkę?Kurde, ale ja jestem pewna- nie piszę historii sąsiadki Helenki. Za każdym razem leciałam do stomatologa, trust me.
Wtedy zadzwoniłam, bo miałam dość, że za wszytsko płacić ze swojej kabzy muszę, płacąc składki.
podobno to się zdarza częściej niż się może wydawać i ich lekarz wcale nie był jakoś zszokowanyHistoria z życia mojej koleżanki ;-) Przy in vitro ponoć nawet ich komórki nie chciały się spotkać?! Wyszło im dopiero któreś tam ICSI. A rok po urodzeniu się małej - koleżanka zaobserwowała, że jej brzuch rośnie... Okresu nadal nie miała po porodzie. No to siłownia, sport, te sprawy... A przy tym imprezy w pracy, po drodze nawet mój panieński ;-) Wreszcie wypchnięto ją na badania. Pojechała do szpitala, a tam do niej z ekranu macha córka, 4. miesiąc...
a, nie mieszaj heparyny lub acardu z witaminą EJuż rano wzielam...
Bo to się brało rano nie?
czemu?a, nie mieszaj heparyny lub acardu z witaminą E![]()