Owulacja
Fanka BB :)
Ja teżAż ja się podjarałam jak własną ciąża![]()

Do tego zaczęłam plamić, ale afirmuje zagnieżdżenie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżAż ja się podjarałam jak własną ciąża![]()
No ja też tak myślałam i ten ból jajników, więc jak powiedział, że progiem mam się nie sugerować, to poszłam na usg, a wyszło, że ujowo wszystkodla mnie to tutaj wygląda jakbyś 14 miała owu![]()
I wygrał casting![]()
Jpitole.... cionszJest tak ciemno na świecie, ze nie da się zrobić dobrego zdjęcia, ale ta dammmm
Kurfa czuje ze to mój cykljak na dłonimówiłam że ten grudzień będzie zajebisty!
![]()
GratulacjeDzięki za wszystkie kciuki i radostki
U mnie ten etap to jeszcze żaden sukces, jeszvze nie witam się z gąską.
Ale postaram się wierzyć, że tym razem zdążę opuścić ten wątek zanim będę musiała wracać![]()
To pewnie przez te krople VigantoluMój Stary z ogromnym szacunkiem komplementował dziś swoje jajka
Zwlaszcza, że w tym msc seks byl 3 razy przy czym 1 raz to był tuż po okresie więc jakieś 2 tygodnie przed owu![]()